@cassdimicco

Sun care: 5 αντηλιακά με χρώμα που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας

Η αντηλιακή με χρώμα δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα, καθώς διαθέτει ελαφριές συνθέσεις που κάνουν την όψη της να φαίνεται απίστευτα φυσική και ομοιόμορφη.

Το αντηλιακό προσώπου είναι το Νο1 προϊόν που πρέπει να υπάρχει χειμώνα-καλοκαίρι μέσα στην τσάντα μας. Η αντηλιακή κρέμα λειτουργεί σαν ένα φίλτρο το οποίο «απωθεί» τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και προστατεύει την επιδερμίδα. Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει στην επιδερμίδα πρόωρη γήρανση, διχρωμίες, πανάδες, ακόμα και καρκίνο του δέρματος. Γι' αυτό η χρήση του αντηλιακού είναι απαραίτητη!

Μύθος vs αλήθεια; Ποια είναι τα οφέλη που χαρίζει το ροδόνερο στα μαλλιά

Η αντηλιακή με χρώμα είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ

https://www.instagram.com/p/C9c62wKxvAH/

Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη από ελαφριές υφές οι οποίες κάνουν το δέρμα να αναπνέει σωστά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι βαριές υφές ανήκουν στο παρελθόν! Το προϊόν που μπορεί να πετύχει προστασία και κάλυψη μαζί... είναι η αντηλιακή με χρώμα.

Η αντηλιακή με χρώμα δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα, καθώς διαθέτει ελαφριές συνθέσεις που κάνουν την όψη της να φαίνεται απίστευτα φυσική και ομοιόμορφη. Επιπλέον, θεωρείται ιδανική επιλογή για να χρησιμοποιηθεί ως βάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ! Πρόσθεσε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά, mascara, lip gloss και είσαι έτοιμη!

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες αντηλιακές με χρώμα που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά, γιατί δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Ρίξε μία ματιά...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved