Gregory Scaffidi / Imaxtree.com

5 colourful mascara που θα γεμίσουν με χρώμα τα ανοιξιάτικα looks σου

Επίλεξε σκιές στην ίδια απόχρωση με τη mascara που θα χρησιμοποιήσεις και δημιούργησε ένα τολμηρό smokey eye look.

Καθώς έχουμε καλωσορίσει και επίσημα την άνοιξη, δεν γίνεται να μη μιλήσουμε για τις παιχνιδιάρικες, πολύχρωμες mascara που θα γεμίσουν με extra χρώμα το μακιγιάζ και τα ανοιξιάτικα outfits της σεζόν.

Αφήνουμε για λίγο στην άκρη την classic black mascara και κάνουμε χώρο στο νεσεσέρ μας για τις μπλε, ροζ, βουργουνδί και καφέ mascara που έρχονται να φωτίσουν το βλέμμα μας αυτή την εποχή. Κι όμως, με μία μόνο κίνηση έχουμε πιο φωτεινό και ανορθωμένο βλέμμα.

Οι colourful mascara έρχονται να αντικαταστήσουν τη μαύρη

Ulla-Johnson-bbt-S19-005.jpg

Οι πολύχρωμες mascara εκτός το ότι θα ταιριάξουν με τα παιχνιδιάρικα prints της σεζόν θα σου φτιάξουν τη διάθεση από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε μία από αυτές. Exta tip: Επίλεξε σκιές στην ίδια απόχρωση με τη mascara που θα χρησιμοποιήσεις και δημιούργησε ένα τολμηρό smokey eye look. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! Και να θυμάσαι ότι οι πολύχρωμες mascara μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο βαρετό beauty look.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές colourful mascara για να φωτίσεις το βλέμμα σου και να γεμίσεις με έξτρα χρώμα τα ανοιξιάτικα ρούχα σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved