5 concealers που θα εξαφανίσουν τα σπυράκια σου

Τα παρακάτω concealers, θα κάνουν το σπυράκι που είχες δει το πρωί στο καθρέφτη... να εξαφανιστεί!

Τα σπυράκια είναι ο αιώνιος εχθρός μας! Εκεί που είναι να πάμε σε ένα party, να βγούμε ραντεβού… Τσουπ! Ξαφνικά, εμφανίζονται στο πρόσωπό μας. Τι να κάνουμε, συμβαίνει σε όλους.

pexels-chalo-garcia-7510155.jpg

Blue nails! Το summer trend που θα αναδείξει το manicure σου

Μην ανησυχείς όμως, υπάρχει λύση. Για αρχή, για να αποτρέψεις το ενδεχόμενο να εμφανίζεις συχνά, είναι καλό να κρατάς την επιδερμίδα σου καθαρή. Έπειτα σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή. Μπορεί δηλαδή να έχεις αλλεργία σε κάποιο συστατικό π.χ τη σοκολάτα, το οποίο δε γνωρίζεις και όποτε το τρως να εμφανίζεις στην επιδερμίδα σου σπυράκια.

Goodbye pimples

Τα παραπάνω tips θα σε βοηθήσουν, να κρατήσεις την επιδερμίδα σου καθαρή και λαμπερή, παρόλα αυτά, ακόμη και στις αψεγάδιαστες επιδερμίδες μπορούν να εμφανιστούν σπυράκια. Σε αυτή την περίπτωση, είναι η ώρα να πάρεις δραστικά μέτρα. Το concealer είναι το θαυματουργό προϊόν που θα σβήσει τα σπυράκια από την επιδερμίδα σου.

pexels-alena-darmel-8990733.jpg

Πριν το εφαρμόσεις, χρειάζεται όμως να προετοιμάσεις το δέρμα σου... Χρησιμοποίησε λίγο πάγο ή ακόμη καλύτερα ένα ice roller. Το κρύο θα μειώσει την ερυθρότητα και το πρήξιμο. Αν τα σπυράκια είναι ακόμη κόκκινα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και έναν διορθωτή χρώματος (παλέτα concealers). Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα υγρό concealer που θα χαρίσει ενυδάτωση στο σημείο και έπειτα για ματ φινίρισμα χρησιμοποίησε ένα στέρεο concealer, το οποίο θα κλειδώσει το αποτέλεσμα.

Είσαι έτοιμη! Με αυτό τον τρόπο το σπυράκι που είχες δει το πρωί στο καθρέφτη θα έχει εξαφανιστεί. Κάνε scroll και βρες το concealer που σου ταιριάζει.

2 DIY κρέμες σώματος που θα φτιάξεις με υλικά που έχεις στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved