Springtime chrome: Η ανοιξιάτικη εκδοχή των glazed donut nails που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

Το νέο nail trend της φετινής άνοιξης, που έχει ήδη κατακλύσει το Instagram!

Οι νέες beauty τάσεις διαδέχονται η μια την άλλη, με εμάς να μένουμε άφωνες και απολύτως ενθουσιασμένες με όλα όσα έρχονται τη φετινή άνοιξη. Αν θυμάσαι καλά τα glazed donut nails πρωταγωνίστησαν το 2022, αφήνοντας το δικό τους, ανεξίτηλο στίγμα στην περσινή σεζόν. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκιμάσεις τη spring version τους στο επόμενο ραντεβού που έχεις κλείσει στη nail artist σου;

Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψουμε μαζί και να αντλήσουμε ακόμα περισσότερη έμπνευση; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να συνεχίσεις να διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές. Ας ξεκινήσουμε!

To baby pink είναι hot φέτος και βρήκαμε 10 μανικιούρ που θα σε πείσουν

Η ανοιξιάτικη version των glazed donut nails έχει ήδη κατακλύσει το Instagram

Σε γενικές γραμμές τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα νύχια την άνοιξη θα είναι το nude, οι αποχρώσεις του ροζ και τα παστέλ, όλα αυτά συνδυαστικά με ένα λαμπερό top coat που θα απογειώσει το manicure σου. Ταυτόχρονα, οι αποχρώσεις του λιλά, του λεμονί, του λαχανί, αλλά και του απαλού μπλε φαίνεται πως θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, με τα μανό τα οποία φέρουν ένα ελαφρύ φινίρισμα, να καθιστούν το nail art σου ακόμα πιο trendy και χαριτωμένο. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και στο παρακάτω video η αγαπημένη μας Mel από το overglowedit δημοσίευσε το baby blue mani της, με τους followers να τρελαίνονται με το τελικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τα δεκάδες θετικά σχόλια κάτω από το post της.

https://www.instagram.com/p/CqGNjo1APEq

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως νωρίτερα αυτόν τον μήνα η Zola Ganzorigt, η nail artist που επιμελήθηκε τα glazed donut nails της Hailey Bieber, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό manicure σε λεμονί χρώμα, το οποίο ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις να δημιουργήσεις τα chrome nails στην άνεση του σπιτιού σου; Αυτά που χρειάζεσαι δεν είναι άλλα από το χρώμα βερνικιού της επιλογής σου και ένα chrome powder, το οποίο θα δώσει γυαλάδα και, κυριολεκτικά, θα απογειώσει το manicure σου και θα τραβήξει τα βλέμματα!

Εν τέλει, τα chrome nails θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή ανοιξιάτικη σεζόν στα must-do nail art και εσύ δεν έχεις παρά να τα τολμήσεις, χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, ούτε δεύτερες σκέψεις. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αντλήσεις περισσότερη έμπνευση, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στη style gallery που βρίσκεται παρακάτω.

Good Luck!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved