To baby pink είναι hot φέτος και βρήκαμε 10 μανικιούρ που θα σε πείσουν

Tο πιο girly χρώμα επιστρέφει δυναμικά φέτος για να μας χαρίσει τα ωραιότερα nail art.

Στην όμορφη εμφάνιση των χεριών μας αλλά και της συνολικής μας εικόνας συμβάλλουν τα περιποιημένα δάχτυλα και νύχια, που καθιστούν το μανικιούρ μια απαραίτητη διαδικασία για κάθε κοπέλα που θέλει να είναι περιποιημένη.

Κάθε νέα σεζόν οι τάσεις στο μανικιούρ ανανεώνονται και βλέπουμε καινούρια trends να έρχονται στο προσκήνιο. Η φετινή άνοιξη θέλει χρώμα στα νύχια και το μόνο σίγουρο είναι πως οι προτάσεις είναι πολλές.

Κλασικά, εξεζητημένα, διακριτικά (ή και όχι) και girly μανικιούρ πρωταγωνιστούν στο Instagram feed μας και έρχονται για να μείνουν. Για ακόμη μια φορά οι παστέλ αποχρώσεις αποτελούν μια πολύ κομψή και safe επιλογή για τα νύχια σου αφού ταιριάζουν με τα πάντα.

Το baby pink είναι το χρώμα της φετινής άνοιξης

Όταν μιλάμε για παστέλ, ένα είναι το χρώμα που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό και αυτό δεν είναι άλλο από το baby pink, το ανοιχτό ροζ (ή κουφετί). Διακριτικό, θηλυκό και νεανικό, το παστέλ ροζ δεν απογοητεύει ποτέ και αξίζει να είναι το επόμενο χρώμα που θα βάλεις στα νύχια σου.

https://www.instagram.com/p/Cpni4H7schl

Το no1 πλεονέκτημά του είναι πως ταιριάζει εξίσου σε όλες τις επιδερμίδες, δεν δείχνει υπερβολικό και συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα όπως το φούξια, το λευκό και φυσικά με όλα τα παστέλ.

Nail queen: Η μανικιουρίστ της Hailey Bieber αποκάλυψε όλα τα μυστικά του μοντέλου για τέλεια νύχια

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα 10 από τα ωραιότερα μανικιούρ του Instagram σε baby pink απόχρωση. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

Πηγή κεντρικής: raelondonnails

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved