Nail queen: Η μανικιουρίστ της Hailey Bieber αποκάλυψε όλα τα μυστικά του μοντέλου για τέλεια νύχια

Η nail artist, Zola Ganzorigt, αποκάλυψε τα top 4 μυστικά της Hailey Bieber για το πιο chic και Instagrammable μανικιούρ.

Το 2022 η Hailey Bieber έγινε talk of the town στον κόσμο της ομορφιάς για μια τάση που η ίδια λάνσαρε και έγινε αμέσως viral: για τα glazed donut nails. Από τη στιγμή που το supermodel έκανε αυτό το κομψό μανικιούρ με τη βοήθεια της nail artist της, Zola Ganzorigt, όλες οι γυναίκες του πλανήτη άρχισαν να το αντιγράφουν και το Instagram να κατακλύζεται από αυτό.

Το τι βίντεο δημιουργήθηκαν, το τι παραλλαγές εμπνεύστηκαν οι experts, πραγματικά δεν λέγεται. Πάντα, ωστόσο, όλα τα κορίτσια αναρωτιούνταν τι τελικά κάνει η Hailey Bieber και είναι η απόλυτη nail queen. Κι ευτυχώς, η nail expert της αποκάλυψε και τα 4 μυστικά που εφαρμόζουν για νύχια σαν να βγήκαν… από σελίδες περιοδικού.

TikTok calling: Πανεύκολα hacks για να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber λέει «ναι» στο αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών

Η Hailey Bieber δεν αποχωρίζεται το αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών της, ένα σχήμα που αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις του 2023. «Νομίζω ότι το σχήμα του αμυγδάλου θα εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές, επειδή είναι και το πιο ανθεκτικό για φυσικά νύχια», εξηγεί η nail artist, Zola Ganzorigt.

Εμπιστεύεται τις κλασικές αποχρώσεις

Οι αποχρώσεις που λατρεύει η Hailey Bieber είναι κλασικές και συγκεκριμένα οι εξής παρακάτω: neutral, καφέ ή μαύρο και κόκκινο.

Επιλέγει κάθε είδους minimal nail art

«Κατά τη γνώμη μου, τα chrome και velvet nails θα εξακολουθήσουν να είναι δημοφιλή, αλλά τα μινιμαλιστικά σχέδια νυχιών θα συνεχίσουν επίσης να είναι μια ισχυρή τάση το 2023», λέει η nail artist, Zola Ganzorigt.

https://www.instagram.com/p/Cgj4NiOL2nS

Δημιουργεί cocktail… χρωμάτων

Στη Hailey Bieber αρέσει να ανακατεύει χρώματα βερνικιών και να δημιουργεί νέες αποχρώσεις. Και η nail artist της λέει ότι αυτή είναι μια τέλεια τεχνική όταν θες να αναμείξεις nude αποχρώσεις για να βρεις αυτή που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα σου.

Αφού τώρα έμαθες τα μυστικά των μανικιούρ της Hailey Bieber, συνέχισε στην gallery για να δεις ιδέες για glazed donut nails, ώστε να είσαι πανέτοιμη για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved