10 funky nail art για σένα που «ψηφίζεις» κοντά νύχια

Τα κοντά νύχια είναι η πιο elegant επιλογή που μπορείς να κάνεις και σου έχω τα πιο φανταστικά nail art ever. Plus: Τα καλύτερα tips για να είναι πάντα δυνατά τα νύχια σου. 

Σε αυτό το θέμα θα σου μιλήσω εντελώς προσωπικά και η απόφαση… δική σου. Έχω λατρεία στα κοντά νύχια, καθώς τα θεωρώ πολύ κομψά, απλά, λιτά και απέριττα. Είναι τόσο όσο, δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στη συνολική εικόνα σου, αλλά δεν βγάζουν μάτι. Απλά προσθέτουν elegance.

Ακόμα, δηλαδή, κι αν κάνεις ένα extreme nail art, ψυχεδελικό ή με έντονα χρώματα, στα κοντά νύχια θα δείξει πολύ κομψό. Και για αυτό ακριβώς αξίζει να επιλέξεις αυτό το μάκρος. Αν είσαι fan και ξέρεις για τι σου μιλάω, σου υπογράφω ότι σήμερα θα σε εμπνεύσω ακόμα περισσότερο για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου. Αν, πάλι, αγαπάς τα μακριά νύχια, θα τα ξεχάσεις… μόλις ανακαλύψεις την gallery που ετοίμασα για εσένα «σαρώνοντας» το Instagram.

Σήμερα θέλουμε chocolate brown nails γιατί η σοκολάτα έχει «θέση» και στα νύχια μας

Θα πάθεις τσότσο με τα αυτά τα nail art

Όπως σίγουρα γνωρίζεις το Instagram κατακλύζεται κάθε λεπτό από εικόνες, ιδέες και νέα. Και όταν μιλάμε για μανικιούρ είναι η Νο1 πηγή ιδεών. Στο Instagram μπορείς να βρεις τα πάντα: από απλά και clean nail art για μακριά, αμυγδαλωτά ή κοντά νύχια μέχρι μανικιούρ extravagant, με υπερβολή, αλλά και πολύ fun.

Και στην παρακάτω gallery θα βρεις όχι ένα, αλλά 10 μανικιούρ για κοντά νύχια με τα πιο περίτεχνα σχέδια. Με γεωμετρικά prints συνδυασμένα με έντονα χρώματα, με αφηρημένα σχέδια, με ασυνήθιστους συνδυασμούς χρωμάτων, που όμως έχουν μια μοναδική ταυτότητα, την οποία θα χαρίσουν σε εσένα.

Ξεκίνα, λοιπόν, το scroll και κράτα τα απαραίτητα screenshots για να τα στείλεις στη μανικιουρίστ σου και να ξέρεις τι ακριβώς να της ζητήσεις.

Και… μερικά tips για υγιή νύχια

Και μετά το nail inspo, ώρα για φροντίδα των νυχιών. Παρακάτω θα βρεις 4 tips για να περιποιείσαι τα νύχια σου και να μην είναι ποτέ κιτρινισμένα και εύθραυστα.

-Απόφυγε να κάνεις συχνά ημιμόνιμο μανικιούρ. Το ημιμόνιμο μανικιούρ με το led φως επιβαρύνει τα νύχια σου συγκριτικά με το απλό βερνίκι. Ακόμα περισσότερο, τα νύχια σου ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια της αφαίρεσής του.

-Κάθε βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο, χρησιμοποίησε λαδάκι νυχιών και ενυδατική κρέμα στα πετσάκια. Αναζήτησε ένα προϊόν που θρέφει τα νύχια, εξουδετερώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας των στρωμάτων του νυχιού.

-Χρησιμοποίησε χάρτινη λίμα. Σε αντίθεση με τις μεταλλικές, η χάρτινη λίμα δεν εντείνει το ξεφλούδισμα, ούτε καταπονεί τα νύχια.

-Χρησιμοποίησε θεραπεία νυχιών για ενδυνάμωση μία φορά την εβδομάδα. Στην αγορά υπάρχουν σκληρυντικά νυχιών, που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις στα νύχια σου τη χαμένη υγρασία τους και να τα δεις και πάλι δυνατά και υγιή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved