TikTok calling: Πανεύκολα hacks για να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber

Το Tik Tok σου «λύνει» τα χέρια, για να πετύχεις το πιο viral wavy hairstyle!

Αποκλείεται να μην έχεις δει έστω και μία φορά το ultimate signature hair look της Hailey Bieber, η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα, το ενδιαφέρον, αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας για τις beauty συνήθειές της. Γιορτές πλησιάζουν, οι έξοδοι πληθαίνουν και είμαστε βέβαιες πως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και να εντυπωσιάσεις την παρέα σου με την εμφάνιση σου. Εμείς, λοιπόν, θα σου δείξουμε πώς μπορείς εύκολα, απλά και γρήγορα να πετύχεις ένα εντυπωσιακό wavy look, ώστε να αποκτήσεις τον χριστουγεννιάτικο «αέρα» μιας απόλυτης star. Ας ξεκινήσουμε!

Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη με 2 προϊόντα του νεσεσέρ

Πώς μπορείς να πετύχεις το wavy look της Hailey Bieber;

Ναι, αν έχεις Tik Tok σίγουρα παρατήρησες πως οι χρήστες από όλο τον πλανήτη έχουν τρελαθεί με το συγκεκριμένο hairstyle, το οποίο υιοθετούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες όλων των ηλικιών. Τα ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά της αποπνέεουν μια πιο ανάλαφρη, νεανική και sexy αίσθηση, την οποία είμαστε βέβαιες πως θες να αποκτήσεις κι εσύ.

Τα πράγματα, λοιπόν, είναι πολύ πιο απλά από όσο φαντάζεσαι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις στα χέρια σου την πρέσα, με την οποία ισιώνεις τα μαλλάκια σου και να προσπαθήσεις με κοφτές κινήσεις σε διάφορα σημεία, να δημιουργήσεις μικρές τσακίσεις, δηλαδή ελαφρά waves. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που θέλεις το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο έντονο από αυτό που έχει αγαπήσει η Hailey, τότε μπορείς απλούστατα να φτιάξεις λεπτά πλεξουδάκια σε όλο σου το κεφάλι, να τα αφήσεις μερικές ώρες ή ακόμα κι ένα ολόκληρο βράδυ και το επόμενο πρωί θα είσαι πανέτοιμη, να εντυπωσιάσεις με το απαράμιλλο στυλ σου. Ωστόσο, το παρακάτω video είναι αφιερωμένο σε όλες εκείνες που θέλουν να δώσουν κάτι extra στο hair look τους!

Εσύ είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα τη φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο; Μη φοβηθείς να κάνεις αλλαγές και να ρισκάρεις. Δοκίμασε διάφορα hairstyles, παίξε με τα χρώματα στο μακιγιάζ σου, «φόρεσε» το ομορφότερο χαμόγελο σου και απόλαυσε την κάθε στιγμή της πιο όμορφης και χουχουλιάρικης εποχής του έτους!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved