Πώς θα κάνεις την πιο stylish χαμηλή αλογοουρά με όγκο

Το ωραιότερο χτένισμα για κάθε περίσταση μπορεί να δημιουργηθεί πανεύκολα σε λίγα μόνο λεπτά.

Όλα τα κορίτσια θέλουμε καλοχτενισμένα, υγιή και μακριά μαλλιά. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για να πειραματιστείς με νέα, εντυπωσιακά χτενίσματα αφού δεν φοράμε ακόμη σκούφο και καπέλο σε καθημερινή βάση.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς πάντα να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη με απλές, εύκολες κινήσεις. Υπάρχουν κάποια εύκολα χτενίσματα τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις στο σπίτι και να κλέψεις τις εντυπώσεις στην επόμενη έξοδό σου. Ένα από αυτά είναι η χαμηλή αλογοουρά με όγκο, μια λύση για κάθε περίσταση.

Πώς θα φτιάξεις την ωραιότερη χαμηλή αλογοουρά σε χρόνο Dt

Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις κομμωτικής για να την πετύχεις αρκεί να παρακολουθήσεις προσεκτικά τα παρακάτω βίντεο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καλή χτένα, λίγη λακ, λαστιχάκια και μερικά τσιμπιδάκια μαλλιών για το στερέωμα.

Το πρώτο βήμα είναι να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση, να πιάσεις σε χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σου και, τέλος, να τιθασεύσεις τις φύτρες που πετούν ενοχλητικά με λίγο λακ και μια χτένα.

Για να την αναβαθμίσεις, άλλαξε τη χωρίστρα σου από το κέντρο στο πλάι και δημιούργησε ένα sleek look με καλοχτενισμένα μαλλιά. Μπορείς να απογειώσεις την εμφάνισή σου με ένα περίτεχνο λαστιχάκι, ένα glam scrunchie ή κάποιο αξεσουάρ της αρεσκείας σου.

ponytail1

Εσύ ακόμη να τη δοκιμάσεις;

Το yummy skin και ακόμη 3 τάσεις μακιγιάζ θα πρωταγωνιστήσουν τον χειμώνα

Πηγή κεντρικής: anisasojka

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Goth glam makeup look: Πώς να πετύχεις το απόλυτο rock style μακιγιάζ σε μόλις 10 λεπτά

Emerald nails: Το σμαραγδένιο και κομψό μανικιούρ που λατρεύουν οι Sydney Sweeney & Selena Gomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved