Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη με 2 προϊόντα του νεσεσέρ

Τα ονόμασε «brownie glazed» χείλη και μπορείς να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα με μόλις δύο προϊόντα!

Δεν είναι μυστικό ότι η Hailey Bieber έχει αποτελέσει πολλές φορές έμπνευση για μας και είναι το απόλυτο fashion και beauty inspo! Από το street style και τις ιδέες της για ένα καθημερινό outfit, μέχρι τα viral Glazed Donut Nails και τις glam τσάντες της, η Hailey έχει πάντα κάτι να μας προτείνει.

Έτσι, κάθε φορά που πηγαίνει στα social media για να μας δώσει άλλη μια συμβουλή, ετοιμάζουμε τα πινέλα μακιγιάζ μας και καθαρίζουμε το beauty desk για να δοκιμάσουμε το τελευταίο της beauty hack.

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

Το νέο hack της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη

Δημοσιεύοντας ένα γρήγορο κλιπ για τους 9,6 εκατομμύρια θαυμαστές της στο TikTok στις 22 Αυγούστου, η Hailey μας έδειξε το μακιγιάζ που προτιμάει για τη φθινοπωρινή σεζόν. Χρησιμοποιώντας μόνο δύο προϊόντα και τα δάχτυλά της, η Hailey Bieber μας δείχνει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε super juicy και glossy χείλη στην απόλυτη απόχρωση του φθινοπώρου, το καφέ, με μόλις μερικά βήματα.



Ξεκινώντας με ένα lip liner σε καφέ απόχρωση, η Hailey αρχίζει να ευθυγραμμίζει τις εξωτερικές γωνίες του φυσικού άκρου του κάτω χείλους της, προχωρώντας προς το κέντρο. Κάνει απαλό blend στη γραμμή προς τα πάνω, με το μεσαίο δάχτυλό της, δημιουργώντας το απόλυτο kiss εφέ.

Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψεις

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία για το άνω χείλος της, στρογγυλεύοντας τις άκρες την κορυφής των χειλιών με το μολύβι, η Hailey σβήνει απαλά με το δάχτυλό της, προς τα κάτω αυτή τη φορά.

Το επόμενο βήμα είναι το αγαπημένο μου. Αντί να χρησιμοποιήσει κραγιόν για να δώσει επιπλέον χρώμα στα χείλη της, η Hailey χρησιμοποιεί απλά το lip pencil της για να διαχωρίσει τα άνω χείλη της, δημιουργώντας μια κάθετη γραμμή στη μέση, για να περιγράψει τα χείλη της. Αυτό είναι το μυστικό της Hailey Bieber για πιο juicy και γεμάτα χείλη.

https://www.instagram.com/p/CgH_RQfvH2b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο beauty inspo

Για να ισορροπήσει την ένταση που έδωσε με το καφέ μολύβι χειλιών της στο άνω χείλος, η Hailey προσθέτει μερικές πινελιές και στο κάτω χείλος της. Χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της και τη βλέπουμε να αναμειγνύει αυτό που μόλις δημιούργησε, για να μη φαίνονται οι γραμμές σκληρές και για να κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμη πιο φυσικό.

Το καλύτερο μέρος του hack! Για το τελικό αποτέλεσμα η Hailey Bieber δεν χρησιμοποιεί κάποιο κραγιόν για να τονίσει το χρώμα, αλλά ένα super glam gloss και εμείς το λατρέψαμε. Όπως μπορείς να δεις το αποτέλεσμα είναι ονειρικό και αυτός είναι ο λόγος που θα το δοκιμάσουμε και εμείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Butterfly look: Το make up trend που έχει λατρέψει η Gen Z

Η Hailey Bieber έφτιαξε την πιο εύκολη πίτσα - Η συνταγή που έγινε viral στο TikTok

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved