#Minimalnails: Αν είσαι fan της απλότητας αυτά τα 10 μανικιούρ είναι μόνο για σένα

Διακριτικά γαλλικά μανικιούρ, αποχρώσεις του ροζ και ό,τι πιο απλό υπάρχει σε nail art βρίσκεται σε αυτήν εδώ την gallery.

Μπορώ να καταλάβω ότι βρίσκεσαι πάνω στην τρέλα της εφηβείας. Σου αρέσει να κοιτάζεις ό,τι πιο extreme υπάρχει σε sites και περιοδικά, να κάνεις τολμήματα στην εμφάνισή σου που μόλις τα βλέπουν οι γονείς σου παθαίνουν τσότσο και γενικά να πειραματίζεσαι.

Επειδή, όμως, έχω περάσει από την ηλικία σου ξέρω ότι κι αυτά κάποια στιγμή θα τα βαρεθείς. Έτσι, αποφάσισα σήμερα να μιλήσουμε για νύχια. Για νύχια που είναι η επιτομή της απλότητας και της κομψότητας. Που δεν έχουν φαμφάρες, δεν «φωνάζουν» και δεν βγάζουν μάτι. Γιατί… αν το minimal δεν είναι η επιτομή του chicness, τότε τι είναι;

10 funky nail art για σένα που «ψηφίζεις» κοντά νύχια

10 minimal nail art που θα κάνουν buzz… μέσα από την απλότητά τους

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα 10 minimal nail art, τα οποία μπορείς εύκολα να κάνεις μόνη σου στο σπίτι, αλλά – εννοείται- και στη μανικιουρίστ σου. Όπως θα δεις, δεν υπάρχουν σχέδια πολύπλοκα, ούτε χρώματα που κραυγάζουν.

Όλα τα nail art «παίζουν» στις nude αποχρώσεις και σε ροζ, με μικρές -βέβαια- glam λεπτομέρειες για σένα που είσαι λάτρης της διακριτικής λάμψης.

Shopping time

Κι αν σκέφτεσαι ότι αυτές τις μέρες το budget σου ίσως να είναι περιορισμένο για ραντεβού στη μανικιουρίστ, δεν πειράζει. Κράτα εσύ τα απαραίτητα screenshots για όταν έρθει η ώρα, και μέχρι τότε… δες 5 τέλεια nude βερνίκια.

Είναι οικονομικά και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μόνη σου minimal nail art στο σπίτι.

nude1.jpg

China Glaze - Coffee First, People Later

orly_2.jpg

Orly - Ceci N'est Pas Blanc

essie_03.jpg

Essie - In Good Taste

opi_4.jpg

OPI - I’m an Extra

cnd_5.jpg

CND Vinylux - Gala Girl

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved