@ebonylet

Τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Τα αντηλιακά με χρώμα καλύπτουν τις διχρωμίες και τα σημάδια, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Το αντηλιακό είναι το must have item που πρέπει να έχει σταθερή θέση μέσα στο νεσεσέρ σου χειμώνα-καλοκαίρι. Ωστόσο, πολλές κοπέλες δυσανασχετούν για την καθημερινή του χρήση, καθώς αισθάνονται το δέρμα τους πιο λιπαρό και βαρύ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Στην αγορά υπάρχουν αντηλιακά με ελαφριές υφές τα οποία είναι σχεδόν διάφανα και με το που απλωθούν επάνω στην επιδερμίδα, γίνονται ένα με αυτήν. Διαθέτουν λεπτόρρευστες υφές που απορροφώνται γρήγορα, ενώ παράλληλα χαρίζουν προστασία και κάλυψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στο νερό και στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ λειτουργούν τέλεια σαν βάση για το μακιγιάζ.

Χάλασε το μανικιούρ σου; 6 tips για να μένει αναλλοίωτο και fresh

https://www.instagram.com/p/C7lcmfpO_ao/

Editor's tip:

Αν θες το απόλυτο natural makeup look του καλοκαιριού, τότε πρέπει να αντικαταστήσεις το foundation με μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Τα αντηλιακά με χρώμα καλύπτουν τις διχρωμίες και τα σημάδια, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τις υπεριώδεις ακτίνες. Αν ακόμα δεν έχεις βρει το αντηλιακό που θα σε συντροφεύσει τους επόμενους μήνες, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε το κατάλληλο για εσένα.

Shopping Time:

Τέσσερα steps για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου το 2024

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved