@haileybieber

Pearl skin: Το νέο makeup trend του TikTok κάνει το δέρμα να λάμπει

Όλα τα steps για να πετύχεις το Νο1 μακιγιάζ της άνοιξης.

Το pearl skin είναι το νέο trend στο μακιγιάζ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα από τις beauty lovers στο TikTok. Αν ψάχνεις τρόπους να αποκτήσεις μία απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη τάση.

Το μυστικό στο συγκεκριμένο makeup trend κρύβεται στην επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και λάμψη. Για να πετύχεις αυτή την ανάλαφρη επιδερμίδα που μοιάζει με μικρές διακριτικές πέρλες είναι σημαντικό να επενδύσεις σε καλλυντικά τα οποία διαθέτουν ανάλαφρες υφές. Είναι σημαντικό η επιδερμίδα να αναπνέει σωστά και να δείχνει ενυδατωμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το έξτρα λαμπερό φινίρισμα θα το πετύχεις με μία βάση με glitter ή αν blendάρεις το foundation μαζί με το υγρό highlghter. Κι όμως, ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων θα κάνει την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί από μακριά.

https://www.instagram.com/p/CQoOmiRHVut/

Το pearl skin είναι το Νο1 μακιγιάζ της άνοιξης. Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps, για να πετύχεις μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα που θα φαίνεται ότι σφύζει από ζωντάνια και λάμψη. Επίσης στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις το beauty looks σου. Ρίξε μία ματιά...

TikTok video:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved