http://dvdbash.com/

Θες να ντυθείς όπως η Carrie Bradshaw στα 00s; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις

Το Carrie Bradshaw core είναι τώρα παντού στα social media.

Το Sex And The City είναι μια σειρά που αγάπησε η μαμά σου και σίγουρα δεν θα ήθελε να βλέπεις και εσύ. Αλλά ευτυχώς για εμάς οι iconic ρόλοι δεν χάνονται και κάπως έτσι έχουμε και πάρει ήδη και εμείς μια γεύση από την πιο girly σειρά των 00s, μέσα από επαναλήψεις αλλά και το περιεχόμενο που βλέπουμε στα social media.

Kαι φυσικά ανάμεσα σε όλες τις πρωταγωνίστριες σίγουρα θα έχεις ξεχωρίσει την Carrie και το ιδιαίτερο στυλ της.Κάπρι παντελόνια, λουλουδάτα φορέματα, περίεργα jackets και φυσικά ψηλοτάκουνα είναι μόνο κάποια από εκείνα τα items που την είδαμε να φοράει στη μικρή οθόνη, αφήνοτας τη δική της fashion ιστορία. To Carrie Bradshaw core είναι γεγονός και το Tik Tok το έχει ήδη αγκαλιάσει σαν μία από τις κουρφαίες τάσεις του.

Τα 5 πρώτα stylish outfits που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

MV5BNjJkYmMxZjEtMWM1Yy00YWNiLWE5NjctODA4Yjg3MTUwNmNiXkEyXkFqcGdeQXVyNjIxMjEzODg@._V1_.jpg

IMDB

Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη αρχίσει και εσύ να κάνεις μια μικρή έρευνα γύρω από το στυλ της και το πώς ντυνόταν και εμείς σου έχουμε βρει ένα βίντεο, που θα σου δείξει αναλυτικά πώς να αναδημιουργήσεις και εσύ τα καλύτερα δικά της outfits με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου ή στη ντουλάπα της μαμάς σου.

Δες πώς να ντυθείς όπως η Carrie Bradshaw:

https://www.instagram.com/reel/C4a8NLPI2FX/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved