Γενέθλια τον χειμώνα; 5 ιδέες για να σου μείνουν αξέχαστα

Οι πιο διασκεδαστικοί τρόποι για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου με την παρέα σου.

Κάποιοι λένε ότι τα χειμωνιάτικα γενέθλια είναι τα χειρότερα, γιατί κάνει κρύο, έχεις σχολείο, και έτσι δεν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να κάνεις το πάρτι που ονειρεύεσαι.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί μοναδικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου και να διασκεδάσεις με τις φίλες σου περισσότερο από κάθε άλλη εποχή!

carlos dominguez 405375 unsplash

5 τρόποι για να περάσουν όλοι τέλεια στο επόμενο πάρτι που θα διοργανώσεις

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει για εσένα 5 υπέροχες ιδέες για να έχεις υπ' όψιν σου είτε αν τα γενέθλιά σου είναι αυτόν τον μήνα, είτε για του χρόνου τον χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CZedDOHsWlG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Ice skating

Το ice skating είναι ένας πολύ καλός και funny τρόπος για να γιορτάσεις τα χειμερινά σου γενέθλια! Μπορείς να το συνδυάσεις με παιχνίδια στο λούνα παρκ και ζεστά ροφήματα.

#2. Πιτζάμα πάρτι

Το πιτζάμα πάρτι είναι μία υπέροχη ιδέα για να σβήσεις τα κεράκια των γενεθλίων σου. Μάζεψε τις καλύτερές σου φίλες στο σπίτι (λίγες και καλές, λόγω κορονοϊού!), πες στη μαμά σου να ανάψει το τζάκι, φτιάξτε πίτσες και χουχουλιάστε στο κρεβάτι ή τον καναπέ σου βλέποντας ταινίες.



#3. Escape room

Τα δωμάτια απόδρασης είναι μία εξαιρετική επιλογή για να κάνεις τα γενέθλιά σου, αφού θα διασκεδάσετε όσο ποτέ και θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία όλες μαζί.

#4. Σινεμά

Για τις λάτρεις του κινηματογράφου, το να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους σε μια κινηματογραφική αίθουσα αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Διάλεξε την αγαπημένη ταινία που έχεις εσύ και οι φίλες σου, πάρτε ποπ κορν και καθίστε αναπαυτικά να απολαύσετε την προβολή.

Cover photo: @cocobasics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα διοργανώσεις ένα σούπερ πάρτι ανέξοδα

Hulu Watch Party: O νέος τρόπος να πας «σινεμά» με φίλους από το... pc σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved