5 τρόποι για να περάσουν όλοι τέλεια στο επόμενο πάρτι που θα διοργανώσεις

Το party σου θα είναι epic

Το πάρτι ξεκίνησε, οι καλεσμένοι έχουν έρθει αλλά δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, αφού έχεις φίλους από το σχολείο, από το φροντιστήριο, από κάποιο άθλημα και φίλους φίλων που ήρθαν μαζί.

Μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε για να σπάσετε τον πάγο και να γνωριστείτε μεταξύ σας, ώστε να μην βαρεθείτε και καταλήξετε να χαζεύετε όλο το βράδυ στα κινητά.

1. Δύο αλήθειες και ένα ψέμα
Κάθε φίλος σου θα πρέπει να πει δύο αλήθειες και ένα ψέμα και οι υπόλοιποι θα πρέπει να βρουν ποιο είναι το ψέμα.

2. Συνεντεύξεις
Μοιραστείτε σε δύο ομάδες και καθένας από τη μία ομάδα θα πρέπει να πάρει μία μίνι συνέντευξη από έναν της άλλης ομάδας. Αφού τελειώσουν όλοι, θα παρουσιάσουν αυτόν που του πήραν συνέντευξη στους άλλους. Μία ωραία ιδέα είναι να παίξετε αυτό το παιχνίδι αγόρια- κορίτσια για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και γέλιο.

3. Φτιάξτε μία ιστορία
Ξεκίνησε να λες μία ιστορία και κάθε φορά αυτός που κάθεται δίπλα σου θα πρέπει να προσθέτει λίγα γεγονότα. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα έχετε μία περίεργη και αστεία ιστορία.

4. Ερωτήσεις «αξίας»
Ρώτησε όλους τους φίλους σου με τη σειρά ποια θα ήταν τα τρία πράγματα που θα έπαιρναν μαζί τους αν ναυαγούσαν σε ένα νησί και γιατί. Διαφορετικά, μπορείς να ρωτήσεις τι θα έκαναν αν κέρδιζαν το τζόκερ.

5. Θάρρος ή αλήθεια με μπαλόνι
Γράψε τις ερωτήσεις σε χαρτάκια και βάλ’ τες μέσα σε μπαλόνια. Κάθε φίλος σου θα πρέπει να διαλέξει ένα μπαλόνι, να το σκάσει και να κάνει αυτό που γράφει το χαρτί.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα διοργανώσεις ένα σούπερ πάρτι ανέξοδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved