Πώς θα διοργανώσεις ένα σούπερ πάρτι ανέξοδα

Το πιο super party

Το πιο super party

Όλες έχουμε βρεθεί στη θέση σου: Έπεισες επιτέλους τη μαμά στο να σε αφήσει να κάνεις πάρτι με τις κολλητές και τώρα σε κυρίευσε το άγχος. Πώς θα διοργανώσεις το πιο epic πάρτι με το λιγότερο κόστος;

Προγραμμάτισε τα πάντα νωρίς:

Προτού στείλεις τις προσκλήσεις, κάτσε με τους γονείς σου και διευκρινίστε τις λεπτομέρειες. Θα σε βοηθήσουν με έξτρα χαρτζιλίκι; Μήπως θα μαγειρέψει η μαμά ή θα φτιάξει κάποιο γλυκό; Μήπως θα πείσεις και τους δυο να εξαφανιστούν για 5+ ώρες; Ποιος θα καθαρίσει το σπίτι πριν ή μετά; Καταγράψτε τα πάντα για να μην υπάρχουν καυγάδες

Να δεις το θέμα πάρτι ρεαλιστικά:
Οκ! Όποιο πίνακα έχεις τσεκάρει στο Pinterest σου έχει δώσει χίλιες διαφορετικές ιδέες. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να πραγματοποιήσεις όσα δεις φωτογραφημένα. Η λύση είναι απλή: Επίλεξε ένα εύκολο θέμα για το πάρτι σου για να μπορέσεις εύκολα να το υλοποιήσεις.

Το DIY είναι το καλύτερο φιλαράκι σου!
Φτιάξε γιρλάντες, βάλε glitter στα μπαλόνια, δημιούργησε τη δική σου λίστα τραγουδιών και τύφλα να έχει ο καλύτερος dj, βγάλε τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και δημιούργησε ατμόσφαιρα, ανέξοδα.

Μην ξεχνάς: Δεν χρειάζεται να είναι όλα τέλεια:
Κανένα πάρτι που πήγαν όλα ρολόι δεν μένει στη μνήμη. Αντίθετα, εκείνο το πάρτι που κάηκε η πίτσα, που έσκασαν τα μπαλόνια, που κόπηκε το ρεύμα ή το Internet, ήταν epic και το θυμούνται όλοι.

Αρκεί να έχεις:
Τους ανθρώπους που θες
Τη μουσική που αγαπάς
Το γλυκό που λατρεύεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved