Hulu Watch Party: O νέος τρόπος να πας «σινεμά» με φίλους από το... pc σου

Τώρα ποιος σας πιάνει!

Την περίοδο της καραντίνας βρήκαμε όλοι διάφορους καινοτόμους τρόπους να επικοινωνούμε με τη παρέα, να διαβάζουμε, να εξασκούμε τα χόμπι μας και γενικότερα, να περνάμε καλά.

Μη συζητήσουμε για το πόσες ταινίες είδαμε και πόσες σειρές ξεκινήσαμε! Το ωραίο όμως ήταν ότι και η κολλητή ξεκίνησε την ίδια σειρά και είχατε απεριόριστο χρόνο μπροστά σας να κάνετε τον σχολιασμό που άξιζε.

Σκέψου όμως αντί να σχολιάζεις με τους φίλους σου μια σειρά ή μια ταινία, κατόπιν εορτής, να βλέπετε παράλληλα την σειρά σας και να αναλύετε καρέ καρέ κάθε σκηνή. Θα μας πεις τώρα, εντάξει για νέο μου το λες, βάζουμε ταινιούλα και είμαστε κολλημένες στο mesenger. Κι όμως αυτό μπορεί να αλλάξει και ναι, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Το Hulu Watch Party είναι η νέα πλατφόρμα που σου επιτρέπει αυτό ακριβώς. Μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 8 άτομα ταυτόχρονα και μπορείς να τσατάρεις στο πλάι της οθόνης σου.

Υπάρχει γκάμα ταινιών αλλά και σειρών που μπορείς να επιλέξεις, αρκεί μόνο να είσαι ένας από τους subscribers του Hulu. To Hulu Watch Party μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες του Hulu.com

Αφού κάνεις τα παραπάνω θα εμφανιστεί ένα pop-up το οποίο θα σε καθοδηγήσει για να ξεκινήσεις το... party!
Τι λες, αξίζει μια δοκιμή;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved