Μη βαριέσαι άλλο! 3 websites για να βρεις ακριβώς το hobby που σου ταιριάζει

Εάν ένα χόμπι που σε ευχαριστεί δεν αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σου, τότε αυτοί οι ιστότοποι θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο για εσένα.

Το να έχεις ένα χόμπι μπορεί να σε κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη, ωστόσο μπορεί να μην έχεις βρει ακόμα την κλίση σου. Ή μπορεί να ξέρεις τι πραγματικά σου αρέσει και σου προσφέρει χαρά, αλλά να δυσκολεύεσαι να το κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου.

gigi

Τα χόμπι της Gigi Hadid είναι ιδανικά για να μένεις στο σπίτι χωρίς να βαριέσαι

FYI, υπάρχουν ιστότοποι οι οποίοι μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τον... δρόμο σου και να αποκτήσεις μία πιο υγιή ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ή σχολικής ζωής σου, κάτι το οποίο θα σε κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη και θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους σου.

Με τη βοήθεια των παρακάτω εργαλείων, θα μπορέσεις να βρεις τη σωστή στρατηγική για να επιμείνεις σε ένα χόμπι ή να ανακαλύψεις ποιο είναι το ιδανικό για εσένα.

https://www.instagram.com/p/CY1TBFxMIjM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hobbitual: Δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο για να γνωρίσεις οποιοδήποτε χόμπι

Το Hobbitual είναι ένα αποθετήριο ιδεών που «σκοτώνει» την πλήξη, βοηθώντας σε να ανακαλύψεις διαφορετικούς τύπους χόμπι. Το συγκεκριμένο site υποστηρίζει μια σειρά από κατηγορίες χόμπι όπως ο προγραμματισμός, η τέχνη, η χειροτεχνία, η μόδα, τα αθλήματα, η μουσική, η υγεία, τα παιχνίδια, η στρατηγική, η γραφή, το φαγητό, η τεχνολογία και πολλά άλλα.

Το καθένα έχει πολλές δεξιότητες, όπως η εκμάθηση beatboxing ή καλλιγραφίας. Όποια από τις 30 δεξιότητες ή θέματα χόμπι και να επιλέξεις, θα δεις έναν εκτιμώμενο χρόνο κάτω από αυτό. Αυτός είναι ο αριθμός των λεπτών που διαρκούν τα βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσεις για να κατακτήσεις αυτήν την τέχνη.

Hobby Finder: Ανακάλυψε το κατάλληλο χόμπι για εσένα

Το Hobby Finder μπορεί να σου δώσει όλες τις γνώσεις που χρειάζεσαι για οποιοδήποτε χόμπι. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την ανίχνευση μετάλλων, εκεί θα βρεις μερικά βίντεο για αρχάριους, καθώς και έναν καλογραμμένο οδηγό για το τι να περιμένεις. Το Hobby Finder περιλαμβάνει, επίσης, άρθρα σχετικά με τον καλύτερο εξοπλισμό για κάθε χόμπι και μερικές διασκεδαστικές ιστορίες.

Για να ανακαλύψεις το ιδανικό χόμπι για εσένα, περιηγήσου στις τέσσερις κύριες κατηγορίες (αθλήματα, χειροτεχνίες, περιπέτεια και μυαλό) ή χρησιμοποίησε το HobbyFinda για να κάνεις ένα σύντομο κουίζ σχετικό με την προσωπικότητά σου, το οποίο στη συνέχεια θα σου προτείνει μια λίστα με διαφορετικά χόμπι που θα μπορούσαν να ταιριάζουν καλύτερα στη νοοτροπία σου.



The Curiously Creative: Οδηγοί αρχαρίων για δημιουργικά χόμπι

Δεδομένου του τεράστιου όγκου πληροφοριών που λαμβάνει κάποιος όταν ψάχνει στο διαδίκτυο για ένα νέο χόμπι, το Curiously Creative προσπαθεί να απλοποιήσει τα πράγματα, αποτελώντας ένα site για αρχάριους όπου μπορούν να λάβουν έναν συνοπτικό οδηγό για την έναρξη οποιουδήποτε νέου δημιουργικού χόμπι.

Για κάθε χόμπι ή δραστηριότητα, θα λάβεις ένα άρθρο που περιλαμβάνει έναν οδηγό, πόρους και εργαλεία, προτεινόμενα προϊόντα και άλλες σχετικές πληροφορίες για δημιουργικές αναζητήσεις. Το Curiously Creative περιλαμβάνει, επίσης, μερικές φορές εβδομαδιαίες ασκήσεις για να μάθεις ένα χόμπι και να το βελτιώσεις.

Στην παρακάτω photo gallery σού προτείνουμε μερικά χόμπι που θα μπορούσαν να είναι κατάλληλα για εσένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα βάψεις το σπίτι σου; 2 χρώματα υπόσχονται να σε κάνουν πιο... ευτυχισμένη

Αισθάνεσαι συνεχώς «πτώμα»; 4 τρόποι για να βρεις τη χαμένη σου ενέργεια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved