Τα χόμπι της Gigi Hadid είναι ιδανικά για να μένεις στο σπίτι χωρίς να βαριέσαι

Το αγαπημένο μας μοντέλο βρίσκεται κλεισμένο στο σπίτι και μας δίνει ιδέες για να περάσουμε την ώρα μας.

Η καραντίνα συνεχίζεται και εσύ βρίσκεσαι κλεισμένη στο σπίτι δοκιμάζοντας τα πάντα ( όταν λέμε τα πάντα εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!) για να ξεχαστείς και να περάσεις την ώρα σου.

Το #ΜένουμεΣπίτι μας έκανε να διαβάσουμε, να κοιμηθούμε, να λιώσουμε στο Netflix, να ξεσκονίσουμε τα βιβλία που είχαμε παρατημένα στη βιβλιοθήκη και να κάνουμε δραστηριότητες τις οποίες προηγουμένως δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε.

Τη στιγμή λοιπόν τούτη που είσαι σε κοινωνικό περιορισμό και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις με το χρόνο σου, η Gigi Hadid φαίνεται να έχει κάποιες ιδέες. Το supermodel έδωσε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar για το τεύχος του Απριλίου και αποκάλυψε πράγματα που θα μπορούσε κανείς να κάνει τη στιγμή που βρίσκεται σε καραντίνα.

Η Gigi μοιράστηκε ότι το αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια την βοηθά να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής και να ξεχνιέται. Επίσης δήλωσε πως περνά τον χρόνο της με το να ασχολείται με την τέχνη, τη κηπουρική, τη γιόγκα, το μαγείρεμα καθώς και με αγαπημένα της ζώα. Δήλωσε απόλυτα ήρεμη αφού πια δεν χρειάζεται να ανησυχεί για πράγματα όπως τι να φορέσει ή πώς θα φαίνονται τα μαλλιά της όταν την φωτογραφίζουν.


https://www.instagram.com/p/B9zUwJQn6DE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αγαπημένο μας μοντέλο όμως έκανε μια αποκάλυψη που μας ξάφνιασε λίγο, αφού το νέο της χόμπι είναι να φτιάχνει καρέκλες. (Ναι,καλά διαβάζεις). Ενώ το να φτιάξεις μια καρέκλα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο σε μικρό διαμέρισμα ή στο υπνοδωμάτιο, τα χόμπι της Gigi μας βάζουν σε σκέψη για το πως θα περάσουμε το χρόνο μας δημιουργικά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved