Αξέχαστα Χριστούγεννα; 8 διασκεδαστικές δραστηριότητες για να τα θυμάσαι μια ζωή

Για να είσαι οργανωμένη για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις την Ημέρα Χριστουγέννων φέτος, είτε την περάσεις με την οικογένειά σου, είτε με τους κολλητούς, είτε με το αγόρι σου, εμείς σε έχουμε καλυμμένη. Από ένα movie night γεμάτο με τις αγαπημένες σου Χριστουγεννιάτικες ταινίες, μέχρι και arts & crafts με θέμα τα Χριστούγεννα, οι γιορτές φέτος θα είναι ξεχωριστές. Αυτές οι 8 χειμωνιάτικες δραστηριότητες θα σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη όλη την ημέρα.

1. Δες μια Χριστουγεννιάτικη ταινία

Ή πολλές… Από ασπρόμαυρα classics (It’s a Wonderful Life) μέχρι και γιορτινά favorites που θα κάνουν όλη την οικογένεια χαρούμενη, υπάρχουν άπειρες Χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να επιλέξεις. Μάζεψε τους κολλητούς σου ή χουχούλιασε μόνη σου στο κρεβάτι με pop-corn και hot chocolate. Αν δεν είσαι σίγουρη ποια από όλες να επιλέξεις, δες τη λίστα με όλες τις αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ταινίες παρακάτω για να πάρεις έμπνευση.

10_teen_tainies_poy_prepei_na_deis7.jpg

Οι 10 καλύτερες εφηβικές ταινίες όλων των εποχών - Χουχούλιασε και απόλαυσέ τες



2. Κάνε δωρεά

Ποιος καλύτερος τρόπος να μπεις στο πνεύμα των γιορτών από το να δώσεις πίσω στον κόσμο; Αν θέλεις να κάνεις εθελοντισμό, κράτα υπόψιν σου ότι οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις έχουν μεγάλη ζήτηση στις γιορτές, και χρειάζονται βοήθεια και άλλες στιγμές μέσα στον χρόνο. Αντ’ αυτού, βάλε τάξη στα πράγματά σου και δώρισε τα items που δεν χρειάζεται πια σε οργανισμούς που θέλεις να υποστηρίξεις.

3. Οικογενειακή βραδιά επιτραπέζιων (game night)

Δεν έχεις όρεξη να βγεις; Welcome to the club! Η γιορτινή περίοδος είναι άλλωστε η ιδανική στιγμή να χαλαρώσεις. Αν λοιπόν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι, σου προτείνουμε να οργανώσεις ένα game night με την οικογένειά σου – με Χριστουγεννιάτικο theme φυσικά. Ο δε νικητής έχει και δώρο.



4. Μαγείρεψε

Το πιο σημαντικό με τις γιορτές είναι να βρίσκεσαι κοντά σε αυτούς που αγαπάς. Ποιος καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό από το να βάλεις στο τραπέζι πολλά διαφορετικά, πεντανόστιμα πιάτα;



5. Πήγαινε βόλτα στο δάσος

Αφού σκάσεις από το φαΐ, θα έρθει η ώρα να βγεις έξω να γυμναστείς και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα. Φόρεσε το puffer jacket σου και απόλαυσε μια βόλτα στο δάσος ή έστω σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι σου.

6. Φτιάξτε το δικό σας gingerbread house

Home, sweet home! Το να φτιάξετε το δικό σας σπίτι από μπισκότα και ζαχαρωτά είναι ένας τέλειος τρόπος για να περάσετε χρόνο ως οικογένεια. Το Gingerbread House είναι ταυτόχρονα γλυκό και διακοσμητικό αντικείμενο και κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.



7. Πήγαινε για πατινάζ

Το πατινάζ είναι ο καλύτερος τρόπος για να γυμναστείς και να εισπνεύσεις τον φρέσκο χειμωνιάτικο αέρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/tv/CWY2YNFle0Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

8. Φόρεσε τα «άσχημα» Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ σου

Η μόδα των άσχημων Χριστουγεννιάτικων πουλόβερ ξεκίνησε στην Αμερική από το 1950 – και όταν λέμε άσχημα εννοούμε αυτά τα μάλλινα ή συνθετικά πουλόβερ, συνήθως σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του πράσινου, που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα μοτίβο εμπνευσμένο από τα Χριστούγεννα. Κάνε με την παρέα και την οικογένειά σου έναν διαγωνισμό όπου όλοι θα πρέπει να ψηφίσουν το αγαπημένο τους άσχημο πουλόβερ στο τέλος της ημέρας.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @santaclaus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο Instagram - Θα θέλεις μαγικά να βρεθείς εκεί!

Trend Alert! Η νέα τάση στο wall art θα δώσει ζεστασιά στον χώρο σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved