Trend Alert! Η νέα τάση στο wall art θα δώσει ζεστασιά στον χώρο σου

Ψάχνεις πίνακα για τον τοίχο του σαλονιού ή του δωματίου σου; 6 styles που πρέπει να αναζητήσεις!

Είναι πολύ εύκολο να βρεις πληροφορίες για τις μεγαλύτερες τάσεις διακόσμησης μιας συγκεκριμένης χρονικής στιγμής - μια γρήγορη αναζήτηση στο Google ή μια κύλιση στο Instagram θα σου δώσει άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει με τις τάσεις στο wall art.

Ναι, μερικές φορές αυτές οι τάσεις περιλαμβάνονται στις προβλέψεις σχεδιαστών εσωτερικών χώρων, σε γενικές γραμμές ωστόσο, η αποκλειστικότητα της βιομηχανίας έργων τέχνης το καθιστά αυτό δύσκολο. Αν ενδιαφέρεσαι όμως για το interior design, πιθανότατα θέλεις να ξέρεις τι είναι trendy αυτήν την σεζόν στο wall art. Γι’ αυτόν τον λόγο, ψάξαμε τους λογαριασμούς διάσημων designers στο Instagram και συγκεντρώσαμε 6 τάσεις στους πίνακες και στα έργα τέχνης ώστε να αντλήσεις έμπνευση για το δικό σου σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CWOhGeXrkCq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τάσεις που θα δώσουν πνοή στον χώρο σου

Δεδομένου ότι η τέχνη είναι προσωπική, τα art trends έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις τάσεις της μόδας. Αντί να αλλάζουν συνεχώς, απλώς τείνουν να εξελίσσονται. Μερικές φορές αυτές οι τάσεις διαμορφώνονται με διαφορετικούς τρόπους όσο περνάει ο καιρός.

xaroumena_xrwmata5.jpg

Θα βάψεις το σπίτι σου; 2 χρώματα υπόσχονται να σε κάνουν πιο... ευτυχισμένη



Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές τάσεις στο wall art που αναδύονται για το 2022. Και όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες ανερχόμενες τάσεις διακόσμησης, οι τάσεις στο wall art υποδεικνύουν τις αλλοιωμένες περιστάσεις και τον μεταβαλλόμενο κόσμο μας - η ανάγκη μας για ηρεμία, χαρά και ταξίδια είναι επαναλαμβανόμενες ιδέες.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @simonenoa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φοιτητικό σπίτι: Τέλεια διακόσμηση χωρίς... να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Γίνεται!

Πήζεις πάλι στο διάβασμα; 7 ιδέες διακόσμησης του γραφείου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved