Φοιτητικό σπίτι: Τέλεια διακόσμηση χωρίς... να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Γίνεται!

Και όμως, υπάρχουν τρόποι για να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται πιο…ακριβό!

Μερικοί μήνες έχουν περάσει από την έναρξη των σχολών και σίγουρα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχεις διακοσμήσει το πλέον φοιτητικό σου σπίτι και το έχεις κάνεις «δικό σου»! Τι εννοώ με αυτό; Το στυλ σου, το γούστο σου και η προσωπικότητά σου έχουν αποτυπωθεί στο σπίτι σου.

Η αλήθεια είναι ότι στην ηλικία που βρισκόμαστε είναι λίγο δύσκολο να κάνουμε ακριβές επιλογές επίπλων και διακοσμητικών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε με πιο οικονομικές επιλογές να κάνουμε το σπίτι μας να φαίνεται high end. Αν θες να μάθεις τους τρόπους για να το επιτύχεις αυτό και να κάνεις τον χώρο σου ακόμη πιο υπέροχο τότε keep reading!

logariasmoi instagram gia interior design inspo4

9 Instagram λογαριασμοί για Interior Design Inspo - Ακολούθησέ τους τώρα!

#1. Καινούριο φωτιστικό

Η αλλαγή των φωτιστικών είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις οποιονδήποτε χώρο, αλλά πολύ συχνά, έχει και μια ταλαιπωρία αφού μπορεί μετά την τοποθέτηση του καινούριου να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν ήταν αυτό που πραγματικά είχες στο μυαλό σου!

https://www.instagram.com/p/CW1G1VvrZjc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αρκετοί σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ορκίζονται σε μια εύκολη φόρμουλα για την επιλογή του φωτιστικού σωστού μεγέθους για κάθε δωμάτιο: μήκος δωματίου + πλάτος δωματίου= διάμετρος φωτιστικού. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

#2. Υφή

Βάλε τα αγαπημένα σου χοντρά πλεκτά ριχτάρια, βιβλία στη βιβλιοθήκη, τα βελούδινα καλύμματα μαξιλαριών, τα πέτρινα μπολ και τα πράσινα φυτά που βλέποντάς τα νιώθεις μια γαλήνη. Η ενσωμάτωση μιας ποικιλίας υφών προσθέτει βάθος και διάσταση σε ένα δωμάτιο.

#3. Πιο μεγάλα έπιπλα

Όσον αφορά το στυλ των ραφιών και των τραπεζιών, το μέγεθος μετράει. Τα μεγάλα, τολμηρά κομμάτια κάνουν πιο high-end το σπίτι. Εμένα μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μεγάλο ξύλινο μπολ πάνω από μεγάλα σχετικά βιβλία που έχω στο τραπεζάκι του σαλονιού μου.

https://www.instagram.com/p/CW09y2XLR3s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4. Άλλαξε θέση στα αντικείμενά σου

Άλλη μια επαγγελματική συμβουλή για το styling σε ράφια και πάγκους: Άλλαξε το ύψος των αντικειμένων σου. Δημιουργεί περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον, αρκεί ο χώρος να μην είναι πολύ γεμάτος. Πειραματίσου λοιπόν και άλλαξέ τους θέση, κάνε δηλαδή…χαμό!

#7. Άλλαξε ποιότητα

Νομίζω πρέπει να έχεις ακούσει ότι η ποιότητα, είναι σαν το κόσμημα ενός δωματίου και η αλλαγή της μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο να μεταμορφώσεις ένα σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CW1bVoErsSI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι πρέπει όμως να λάβεις υπόψη; Να επιλέξεις την ποιότητα και το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο και στη συνέχεια, να ενσωματώσεις μερικές άλλες πινελιές στο ίδιο στυλ για να συνδυάσεις απόλυτα την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. Λάβε υπόψη σου, όλα τα μικρά αντικείμενα του δωματίου σου, από κεριά και κορνίζες μέχρι διακόπτες φωτισμού και κλειδαριές πόρτας.



Τώρα το σπίτι σου θα φαίνεται πιο…ακριβό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκέφτεσαι να αποκτήσεις γάτα; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου

Φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησαν το δικό τους fashion show για καλό σκοπό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved