9 Instagram λογαριασμοί για Interior Design Inspo - Ακολούθησέ τους τώρα!

To Instagram είναι μια εξαιρετική πηγή για να ανακαλύψεις τις τελευταίες τάσεις όχι μόνο της μόδας, αλλά και του interior design!

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί στο Instagram για μινιμαλιστές που έχουν εμμονή με το bohemian, το μοντέρνο, το industrial και πολλά άλλα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού. Αν είσαι λάτρης του design, της αισθητικής και της διακόσμησης και ίσως θέλεις να γίνεις interior designer όταν μεγαλώσεις, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τους παρακάτω λογαριασμούς.

Θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξερευνήσεις τον κόσμο του interior design και να ανακαλύψεις τι σου αρέσει όσον αφορά ένα συγκεκριμένο στυλ, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά για να διαλέξεις και να εφαρμόσεις στο σπίτι ή το δωμάτιό σου.



Αν ψάχνεις έμπνευση, λοιπόν, και θέλεις να ανανεώσεις το feed σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω και δεν θα το μετανιώσεις. Σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον ένα account που να σου ταιριάζει, από τα 9 που θα σου παρουσιάσουμε.

Πήζεις πάλι στο διάβασμα; 7 ιδέες διακόσμησης του γραφείου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση



Decus Interiors:

https://www.instagram.com/p/CWFg7yosV-O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν είσαι λάτρης της απλότητας και των φυσικών υφών όπως το ξύλο, η γούνα και η πέτρα, αυτός ο λογαριασμός θα σε εμπνεύσει με εικόνες καθαρών και πανέμορφων χώρων. Η έμπνευση είναι ένας συνδυασμός σκανδιναβικής κουλτούρας και mid-century style.

Architectural Digest:

Το Architectural Digest είναι ένα μηνιαίο περιοδικό εσωτερικής διακόσμησης που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα στυλ εσωτερικού σχεδιασμού, εστιάζοντας σε ταλέντα του design, καινοτόμα σπίτια και προϊόντα, ιδέες διακόσμησης, πολιτισμό και ταξίδια. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, μπορούμε να να ρίξουμε μια ματιά στον κόσμο της διακόσμησης και του design.

Ma+partners:

Η Ma+partners είναι μια εταιρεία με έδρα τη Βαρκελώνη που βοηθά τους πελάτες να πουλήσουν, να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν τις επενδύσεις τους σε ακίνητα. Η παρουσία τους στα social media είναι αρκετά ισχυρή, με 275.000 followers στο Instagram, πολύ περισσότερους από οποιοδήποτε άλλο μεσιτικό γραφείο στην περιοχή. Ο λογαριασμός τους στο Instagram είναι πηγή έμπνευσης με καθαρούς χώρους, ξύλινες επιφάνειες και έπιπλα, προάγοντας κυρίως τα ουδέτερα χρώματα και μια αίσθηση θαλπωρής.

https://www.instagram.com/p/CVN1ZdtsSsb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

World Architecture Design:

Το @worldarchitecturedesign, από τον αρχιτέκτονα Vedran Kustura, είναι ένας από τους κορυφαίους λογαριασμούς στο Instagram για την εξερεύνηση αρχιτεκτονικών έργων και σχεδιασμού σπιτιού. Υπάρχει επίσης ένας δεύτερος λογαριασμός που εστιάζει στην εσωτερική διακόσμηση, το @worldarchitectureinterior. Γενικά, ο αρχιτέκτονας δίνει έμφαση στους μοντέρνους, minimal και ασυνήθιστους εσωτερικούς χώρους.

https://www.instagram.com/p/CVsMoq2spYa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ashe + Leandro:

Οι Ariel Ashe και Reinaldo Leandro - ιδρυτές του Ashe + Leandro - είναι το χρυσό ζευγάρι της εσωτερικής διακόσμησης. Η μοντέρνα πολυτελής αισθητική, οι άνετοι χώροι που είναι λειτουργικοί αλλά και καλοσχεδιασμένοι, και η ξεχωριστή αίσθηση του στυλ τους χαρακτηρίζει.

Alyssa Kapito Interiors:

Δεδομένου ότι η Alyssa Kapito είναι μία από τις καλύτερες διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων, έχει έναν από τους κορυφαίους λογαριασμούς στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι γνωστή για τη δημιουργία κομψών εσωτερικών χώρων που εστιάζουν σε όμορφες υφές και καθαρές γραμμές. Προτιμά τις ουδέτερες παλέτες και τις μινιμαλιστικές γραμμές. Παρόλο που η Alyssa δεν είναι μινιμαλίστρια, θεωρεί την αισθητική της μια «μινιμαλιστική αντίληψη του παραδοσιακού χαρακτήρα, στην οποία το μοντάζ είναι το κλειδί για να διατηρείται το σπίτι φρέσκο».

https://www.instagram.com/p/CRWie_psYMD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Bohemian Decor:

Αν σου αρέσει το mixing και το layering, τα πλούσια σχέδια και τα χρώματα, τα εσωτερικά φυτά και τα statement κομμάτια, πρέπει να έχεις ένα interior design στυλ εσωτερικού design. Μπορείς να βρεις έμπνευση μέσα από χιλιάδες δημοσιεύσεις που εστιάζουν σε άνετα bohemian decor, σπίτια και μέρη σε αυτόν τον λογαριασμό. Ο συνδυασμός ουδέτερων και ζωντανών χρωμάτων, χειροποίητων έργων τέχνης και μιας συνολικής αισθητικής που είναι προσωπική και χαλαρή έχει να κάνει με το bohemian στυλ.

https://www.instagram.com/p/CUFpXwqpfoQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Maison Trouvaille:

Η Maison Trouvaille είναι μια εταιρεία σχεδιασμού που ιδρύθηκε από τον Erick Garcia. Σου προτείνουμε το Instagram του Erick για ένα μοντέρνο, πολυτελές στυλ με ουδέτερα χρώματα και ξύλινες επιφάνειες. Έχει επίσης εμφανιστεί στο Architectural Digest, Harper's Bazaar, My Domaine και Forbes, ενώ στους πελάτες του περιλαμβάνονται πολλές διασημότητες.

Alexis Christodoulou:

Ο ελληνικής καταγωγής Alexis Christodoulou είναι digital artist - πρώην κάτοικος Cape Town και νυν κάτοικος Amsterdam - και δημιουργεί μια παράλληλη πραγματικότητα με φανταστικές εικόνες. Πούλησε, μάλιστα, πρόσφατα τα αρχιτεκτονικά σχέδιά του σε διαδικτυακή δημοπρασία NFT.

https://www.instagram.com/p/CPIMoLoDPMt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bohemiandecor

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved