Φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησαν το δικό τους fashion show για καλό σκοπό

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επίδειξη μόδας που διοργανώνεται από φοιτητές.

Ο φοιτητικός οργανισμός DON’T WALK, ο οποίος λαμβάνει στήριξη από συνεισφορές οίκων μόδας, όπως ο Raf Simons και η Chanel, ιδρύθηκε μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, στο St. Andrews της Σκωτίας. Η δέσμευση των φοιτητών να βοηθήσουν την παγκόσμια κοινότητα τους οδήγησε να δημιουργήσουν το DON’T WALK: ένα show που οργανώνεται εξ ολοκλήρου από φοιτητές και που συνδυάζει τη μόδα, την τέχνη και το performance.

https://www.instagram.com/p/CUCn9G0I8aZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο οργανισμός διοργανώνει κάθε χρόνο ένα fashion show, φέτος με έξι νέους και ανερχόμενους σχεδιαστές, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Impact Arts και Domestic Violence Project.

tsanta1.jpg

7 τσάντες ιδανικές για τη σχολή και τη βόλτα σου

Φέτος, η επίδειξη μόδας του DON’T WALK, «Crystal Liturgy», θα παρουσιάσει έναν αντικατοπτρισμό της ανθρωπότητάς μας. Η έκθεση αποτελεί ένα λανσάρισμα για τη μεγαλύτερη εκδήλωση του οργανισμού που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2022 με ακόμη περισσότερους σχεδιαστές και παρευρισκόμενους.

https://www.instagram.com/p/CMUzy1MjCZI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αντικείμενο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που υποστηρίζει το fashion show

Οι δύο μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από την εκδήλωση είναι αφιερωμένες στην κοινότητα και στην κοινωνική αλλαγή. Το Impact Arts είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική θεραπεία σε παιδιά και ηλικιωμένους, ώστε να ασχοληθούν με τις τέχνες, ενώ παράλληλα προωθεί την περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθητοποίηση. Το Domestic Violence Project είναι ένα project από το Urban Justice Center, το οποίο προσφέρει νομικές υπηρεσίες, προάσπιση και κοινοτική εκπαίδευση στους survivors (θύματα σεξουαλικής κακοποίησης).



Πότε και πού θα λάβει μέρος η επίδειξη

Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου λίγο έξω από την πανεπιστημιακή πόλη του St. Andrews, στη Σκωτία με 250 παρευρισκόμενους. Το DON’T WALK ανέδειξε έξι ανερχόμενους σχεδιαστές στον κόσμο της μόδας: Tighe Mearns Smith, Friederike, Carolina Leontina, Maddy Goddard και άλλους. 23 μοντέλα συμμετείχαν στην επίδειξη για να προβάλουν 40 looks των σχεδιαστών.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε από τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dontwalk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 style icons που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις

9 χειμερινά fashion trends θα κάνουν χαμό - Υιοθέτησέ τα από τώρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved