Έτσι θα μυρίζεις πάντα τέλεια χωρίς να φοράς άρωμα!

Ανακάλυψε τα "μυστικά" για να το πετύχεις!

Η παρουσία μιας teen Queen όπως εσύ, πρέπει πάντα να συνοδεύεται από μια ευχάριστη μυρωδιά. Φυσικά και δε χρειάζεται να κάνεις μπάνιο με το αγαπημένο σου άρωμα για να το πέτυχεις αυτό, καθώς υπάρχουν πολλοί και μάλιστα απλοί καθημερινοί τρόποι για να το πετύχεις.

Δες παρακάτω:

Πρωινό ντους έκανες;

Αν θες να μυρίζεις ωραία χωρίς την προσθήκη αρωμάτων τότε δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα πρωινό ντους. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι μυρωδιές που απελευθερώθηκαν το βράδυ από τους πόρους του δέρματός σου θα εξαφανιστούν. Επίλεξε ένα αφρόλουτρο με ιδιαίτερα φρέσκο άρωμα ώστε να σε συνοδεύει όλη την ημέρα.

Αποσμητικό πήρες μαζί σου;

Το αποσμητικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποπνέεις όλη αυτήν τη φρεσκάδα που θες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διάλεξε ένα αποσμητικό που να σε προστατεύει από την εφίδρωση και να σου δημιουργεί την αίσθηση της φρεσκάδας. Αν θες μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπως για παράδειγμα μετά το μάθημα της γυμναστικής.

Φρόντισε τα ρούχα σου να μυρίζουν πάντα ωραία!

Η μυρωδιά που αφήνεις με το πέρασμά σου στους διαδρόμους του σχολείου, προέρχεται κατά βάση από τα ρούχα σου (ειδικά από τα χειμερινά). Δυστυχώς, τα ρούχα κρατούν μυρωδιές από το περιβάλλον με αποτέλεσμα να μη μυρίζουν ευχάριστα. Καλό θα είναι, λοιπόν, να φροντίζεις τα ρούχα σου, κυρίως αυτά που φοράς συχνά, να τα πλένεις μετά τις απαραίτητες χρήσεις και να έχεις πάντα αρωματικό στη ντουλάπα σου.

Κρέμα σώματος με άρωμα… ;

Μετά το ντους, άπλωσε στο δέρμα σου κρέμα ή λάδι σώματος . Εκτός του ότι θα ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και θα αναζωογονήσεις το σώμα σου, θα σου προσφέρεις και μία γλυκιά αρωματική νότα που διαρκεί.

Προσοχή στα μαλλιά!

Εκτός από τα ρούχα σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι, το αμέσως επόμενο πράγμα που απορροφά μυρωδιές είναι τα μαλλιά. Πριν κάνεις οτιδήποτε από τα παραπάνω φρόντισε πάνω από όλα για την καθαριότητά των μαλλιών σου.

Με το βούρτσισμα των δοντιών πώς τα πας;

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την πρωινής κακοσμίας, τότε δεν έχεις πάρα να φροντίζεις την στοματική σου υγεία πριν και μετά το πρωινό σου. Και μετά από κάθε άλλο γεύμα βασικά. Έχε μαζί σου ένα κουτάκι τσίχλες ή καραμέλες σε περίπτωση που νιώθεις ότι η δυσοσμία σε κυνηγά όλη την ημέρα. (Φυσικά η χρήση τους θα γίνει κατά την διάρκεια του διαλλείματος αν είσαι στο σχολείο! )

Διαβάστε επίσης:Πώς να αντιμετωπίσεις την περίοδο στο σχολείο

5 γρήγορες κινήσεις που πρέπει να κάνεις αν βλέπεις κάποιον μπροστά σου να δέχεται bullying;

Δυσκολεύεσαι ήδη; 5 τρόποι να επιβιώσεις στο Λύκειο!

Τα πιο υγιεινά και νόστιμα σνακ για τη βόλτα ή το σχολείο

Θέλεις να γίνεις η πιο cool στο σχολείο; Δες πώς θα το καταφέρεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved