Θέλεις να γίνεις η πιο cool στο σχολείο; Δες πώς θα το καταφέρεις

Είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις

Είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλεις να γίνεις κάποια cool που θα ξεχωρίζει στο σχολείο, να τραβάς τα βλέμματα και να θέλουν όλοι από μόνοι τους να βρίσκονται κοντά σου.

Το πιο βασικό κομμάτι σε αυτή την προσπάθειά σου είναι να είσαι ο εαυτός σου. Μην προσπαθείς να είσαι κάποια άλλη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσεις να μοιάσεις σε αυτή που θεωρείς ότι είναι cool στο σχολείο αυτή τη στιγμή.

Για να γίνεις cool θα πρέπει να είσαι και συμπαθής στους συμμαθητές σου και να τους βοηθάς. Για παράδειγμα, αν καταλάβεις μία εργασία που σας έβαλε ο καθηγητής και δεις κάποιον που κάνει πολλές ερωτήσεις στην τάξη επειδή δεν είναι σίγουρος ότι έχει καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, πλησίασέ τον για να τον βοηθήσεις.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μέρος σε κάποια αθλητική ομάδα που θα σου αρέσει πραγματικά. Και πάλι δε θα πρέπει να μπεις σε μία ομάδα για να βγεις πρώτη αλλά απλώς για να γίνεις μέρος ενός γκρουπ που θα έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Όταν υπάρχουν ομοιότητες στα ενδιαφέροντα τότε είναι πιο εύκολο να βρεις θέματα για να μιλάς με τους άλλους. Όπως και πριν θα πρέπει να βοηθάς τους άλλους και να τους υποστηρίζεις συνέχεια. Οι άνθρωποι το εκτιμούν πολύ αυτό.

Καθώς θα συνεχίζεις να έχεις αυτή τη διάθεση, οι συμμαθητές σου θα αρχίσουν να το παρατηρούν και να μετατρέπονται σε φίλους. Ο λόγος; Επειδή θέλουν να γίνουν φίλοι με ανθρώπους που τους εκτιμούν και αυτό πηγαίνει από το ένα στόμα στο άλλο.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αφού αυτά τα πράγματα δεν γίνονται μέσα σε μία νύχτα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε διασκεδάζουν και να εκτιμάς αυτούς που έχεις γύρω σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να ελκύεις πολλούς σπουδαίους ανθρώπους και καταστάσεις στο σχολείο και στη μετέπειτα ζωή σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved