Πώς να αντιμετωπίσεις την περίοδο στο σχολείο

Αυτό δεν το θέλει καμία μας

Υποφέρεις κι εσύ από πολύ άσχημες κράμπες αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα ή μήπως αλλάζεις σερβιέτα κάθε μία ώρα; Μην ανησυχείς δεν είσαι μόνη. Η περίοδος είναι ό,τι χειρότερο –και επώδυνο- συμβαίνει στη ζωή μιας γυναίκας και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν αυτό συμβαίνει τις ώρες που είσαι στο σχολείο-φροντιστήριο.

Το να πρέπει να αντιμετωπίσεις την υπερβολική ροή σου όταν είσαι μέσα στο μάθημα είναι πραγματικά μια πρόκληση και πάντα αναρωτιέσαι αν θα τα καταφέρεις. Εμείς όμως έχουμε να σου προτείνουμε κάποια μικρά tips που μπορείς να λάβεις υπόψιν σου για την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν αυτές οι ωραίες, #not, μέρες του μήνα.

Να είσαι πάντα προετοιμασμένη
Αν σου επιτρέπεται από το σχολείο έχε πάντα μέσα στην κασετίνα σου ένα με δύο παυσίπονα, για να το πάρεις αμέσως μόλις νιώσεις τα πρώτα πονάκια και τις κράμπες.

Πίνε πολύ νερό
Το να πίνεις πολύ νερό μειώνει την κατακράτηση νερού και το πρήξιμο, τα οποία ευθύνονται για τις κράμπες που είναι τόσο δυνατές και επώδυνες. Το να μένεις ενυδατωμένη βοηθάει επίσης στο να διώξεις τις τοξίνες από το σώμα σου.

Έχε ενισχύσεις
Σε ξεγέλασε η περίοδός σου, δεν την υπολόγισες σωστά και ήρθε εκεί που δεν τη περίμενες με αποτέλεσμα να λερώσεις το παντελόνι σου; Απόφυγε μία ντροπιαστική στιγμή, έχοντας πάντα στο ντουλαπάκι σου στα αποδυτήρια του σχολείου ένα δεύτερο παντελόνι και εσώρουχο. Αν αυτό δεν είναι εφικτό μας κάνει απλά κι ένα φούτερ που μπορείς να δέσεις στη μέση σου.

Επισκέψου τη νοσηλεύτρια του σχολείου
Εάν δεν επιτρέπεται να έχεις μαζί σου παυσίπονα, ρώτησε τη νοσηλεύτρια του σχολείου. Μην ντραπείς επίσης να της ζητήσεις μία σερβιέτα ή ένα ταμπόν εάν έχεις ξεχάσει να πάρεις μαζί σου.

Ποτέ πια η περίοδος δεν θα είναι μία άσχημη στιγμή στη ζωή σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved