Fans του «13Reasons Why» ενωθείτε! Ήξερες ότι o Gordon Lightfoot υπάρχει όντως;

Ποιος είναι λοιπόν ο Gordon Lightfoot; Και τι σχέση έχει το όνομα αυτό με την «κωδική ονομασία»;

Fans της σειράς «13 Reasons Why» μαζευτείτε γιατί υπάρχουν νέα που πρέπει να διαβάσετε ASAP. Οι εξελίξεις της σειράς, μας έχουν κάνει να είμαστε στις άκρες των καθισμάτων μας και να ανυπομονούμε για την συνέχεια.

Το νέο που «ήρθε» πρόσφατα έχει σχέση με την κωδική ονομασία που είχαν τα παιδιά για να συνεννοούνται μυστικά. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η λέξη-για εκείνους- Gordon Lightfoot, πρόκειται για ένα πραγματικό όνομα και ετοιμάσου να μάθεις ποιος είναι τελικά ο Gordon.

Διάβασε επίσης: Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

Τι σημαίνει το Gordon Lightfoot στην σειρά;

Ο Clay και οι φίλοι του αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια λέξη «κωδικό» πριν ξεκινήσει η 4η σεζόν για να συνεννοηθούν μυστικά. Όποτε κάποιος έστελνε μήνυμα με την λέξη «Gordon Lightfoot», η συμμορία ήξερε ότι κάτι συνέβαινε και έπρεπε να οργανώσουν ένα σχέδιο.

Πώς ανακάλυψαν οι γονείς του Clay τον... Gordon Lightfoot;

Οι γονείς του Clay είχαν κανονίσει να πάνε σε μια συναυλία του Gordon Lightfoot και είπαν ότι ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια Clay και Justin ως δώρο. Ο Clay και ο Justin εξεπλάγησαν όταν άκουσαν την κωδική ονομασία «Gordon Lightfoot». Αργότερα αποκάλυψαν ότι όλοι οι γονείς στο Liberty High εγκατέστησαν λογισμικό υποκλοπής στα τηλέφωνα και τους υπολογιστές τους για να τους παρακολουθούν.



Στην πραγματικότητα ο Gordon Lightfoot είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Παραδόξως, ο Gordon Lightfoot είναι στην πραγματικότητα ένας πραγματικός μουσικός. Ο Gordon Lightfoot είναι ο 81χρονος Καναδός λαϊκός τραγουδιστής και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς όλων των εποχών. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει κυκλοφορήσει 23 albums και έχει κερδίσει 16 βραβεία Juno. Εισήχθη στο Canadian Music Hall of Fame το 1986 και στο Walk of Fame το 1998.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved