Είσαι φαν του 13 Reasons Why; Τότε πρέπει να παρακολουθήσεις τις παρακάτω σειρές

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 2019...

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 2019...

Με δύο άκρως πετυχημένες τηλεοπτικές σεζόν να έχουν προβληθεί, και με μία ακόμα στα σκαριά, υπομονή και θα τη δούμε μέσα στο 2019, το 13 Reasons Why, είναι μία εφηβική σειρά που τα έχει όλα: Ρομάντζο, μυστήριο, κοινωνικά μηνύματα, την απαραίτητη δόση τρόμου και φυσικά προβληματισμούς που κάθε έφηβος σίγουρα έχει.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν μπορείς να περιμένεις για την τρίτη σεζόν, σου έχω ακόμη 5 σειρές, οι οποίες σίγουρα ταιριάζουν στα γούστα σου και οι οποίες σίγουρα θα καλύψουν το κενό που νιώθεις. Πάμε;

The Vampire Diaries: Σειρά που συνεχίζει να προβάλλεται και έχει σταθερό και φανατικό κοινό. Η ιστορία έχει να κάνει με τη θνητή Elena Gilbert η οποία ερωτεύεται τον Stefan Salvatore ο οποίος είναι βαμπίρ και… μόλις 172 ετών! Έλα παραδέξου το, σου κίνησα την περιέργεια.

Pretty Little Liars: Κεντρικός άξονας η εξαφάνιση της αρχηγού μία κλίκας τεσσάρων κοριτσιών. Το θέμα όμως δεν μένει εκεί, καθώς στο προσκήνιο μπαίνουν γράμματα και μηνύματα, τα οποία φυσικά έχουν να κάνουν με την εξαφάνιση της κοπέλας. Η σειρά έχει ολοκληρωθεί και μάλλον θα σε συναρπάσει.

Gilmore Girls: Πιο ανάλαφρη αλλά όχι χωρίς νόημα. Μπορεί όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά να ήσουν… αγέννητη, αλλά δε σταματά να είναι επίκαιρη. Η ιστορία επικεντρώνεται στην Lorelai Gilmore και την κόρη της Rory και φυσικά τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση μεταξύ τους αλλά και με τους γύρω τους. Υπέροχη!

Riverdale: Εκτός του ότι ο πρωταγωνιστής είναι κούκλος, η ιστορία έχει και πάλι να κάνει με μυστηριώδη θάνατο και μυστικά που σιγά σιγά έρχονται στην επιφάνεια.

Gossip Girl: Η σειρά που ανέδειξε την Blake Lively και την μετέτρεψε σε star πρώτου μεγέθους. Μυστήριο, έρωτας και πολύ glamour σε μία σειρά που δε θα σε κερδίσει μόνο με το στόρι αλλά και με τις ωραίες της εικόνες. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντυπωσιακή συγκέντρωση ωραίων αγοριών και κοριτσιών σε μία και μόνο σειρά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved