Η πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why στη νέα επική σειρά που θα γίνει το νέο σου κόλλημα

Μαζί της και ο ηθοποιός του Teen Wolf.

Αγαπήσαμε την Katherine Langford μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά 13 Reasons Why. Εκεί, υποδύθηκε τη Hannah Baker στις δύο πρώτες σεζόν από 2017 μέχρι το 2018, οπότε και αποχώρησε κυνηγώντας άλλα πρότζεκτ. Μέσα σε αυτά είναι και το νέο show που θα φτάσει στις οθόνες μας το φετινό καλοκαίρι και, από τις φωτογραφίες που είδαμε, καταλάβαμε ότι οι λάτρεις του Βασιλιά Αρθούρου και τέτοιων επικών ιστοριών, θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι.

Η σειρά θα λέγεται Cursed και η Langford θα παίζει σε αυτήν τη Nimue, μία γυναίκα που είναι προορισμένη να γίνει η Lady of the Lake. Αυτή ξεκινάει ένα ταξίδι μαζί με έναν μισθοφόρο, τον Arthur, για να βρουν τον μάγο Merlin, κάτι που, όπως μπορείς να φανταστείς, θα έχει πολλούς κινδύνους και εμπόδια στον δρόμο του.

Στο πλευρό της θα δούμε τον ηθοποιό του Teen Wolf, Daniel Sharman, τον Matt Stokoe, τον Sebastian Armesto, τη Lily Newmark και πολλούς άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς που ολοκληρώνουν το cast.

Το Netflix δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της σειράς για να μας βάλει λίγο στο κλίμα και, ομολογουμένως, είναι πολύ εντυπωσιακές.

https://www.instagram.com/p/B_46RgbnNOz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε επίσης: Πειρατές της Καραϊβικής: Η απίστευτη αποκάλυψη για το καπέλο του Jack Sparrow

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved