Oops! Ο αγαπημένος Avenger του Chris Evans δεν είναι ο Captain America

Εμείς αγαπάμε Cap Chris, πάντως.

Η Τρίτη Φάση της Marvel έκλεισε και πήρε μαζί της δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες, τον Iron-Man και τον Captain America. Του πρώτου η έξοδος ήταν στενόχωρη αλλά πολύ ηρωική, για τον δεύτερο χαρήκαμε που επιτέλους έζησε τη ζωή του με την Peggy και ίσως το μεγαλύτερο και πιο ρομαντικό love story έγινε πραγματικότητα.

Η Phase 4 θα ξεκινούσε τον περασμένο Μάιο με την ταινία της Black Widow, όμως, ο κορονοϊός την ανέβαλε και την τοποθέτησε για μερικούς μήνες μετά και συγκεκριμένα για τις 6 Νοεμβρίου 2020. Ο κολλητός της, Cap (Chris Evans), βέβαια, που έχει παίξει σε πολλές συλλογικές ταινίες της Marvel και σε solo δικές του, αποκάλυψε ότι άλλος είναι ο αγαπημένος του ήρωας.

Ο Evans μίλησε για έναν άλλο σούπερ διάσημο χαρακτήρα, με τον οποίο έχουν «κόλλημα» εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο και, όπως φαίνεται, τον βάζει πάνω κι από τον δικό του χαρακτήρα.

«Αγαπώ τον Captain America, αλλά ο Spider-Man ήταν ο ήρωας της παιδικής μου ηλικίας. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω σκηνές, όπως το να κολλάω τον εαυτό μου σε πλευρές κτιρίων και να προσπαθώ να πηδήξω από το ένα κτίριο των άλλων».

Εμείς, πάντως, τον προτιμάμε στον ρόλο του Cap. Για να μη θυμηθούμε την υπέρτατη σκηνή που σήκωσε το Mjolnir. Ή μάλλον όχι, να τη θυμηθούμε.




Διάβασε επίσης: Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved