Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

Επένδυσε σε δημιουργικές και ωφέλιμες δραστηριότητες

Αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, με τους οποίους ήρθαμε ακόμη πιο κοντά το διάστημα που πέρασε, αυτοί είναι δίχως αμφιβολία οι φίλοι και οι φίλες μας. Μπορεί να απολαμβάναμε την παρέα τους μόνο μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή, σε μεταμεσονύχτια video calls, ψιθυριστές ηχογραφήσεις και ατελείωτο texting, όμως η απόσταση μεταξύ μας, μας βοήθησε να γνωριστούμε καλύτερα και έκανε τη «φλόγα» της φιλίας μας να δυναμώσει, όσα κι αν ήταν τα χιλιόμετρα που μας χώριζαν.

Όλα αυτά όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού με την άρση των απαγορεύσεων, το πρώτο πράγμα που σπεύσαμε να κάνουμε, ήταν να δώσουμε ραντεβού στο γνωστό μέρος, τη γνωστή ώρα! Μόλις ειδωθήκαμε και ενώ όλα έμοιαζαν «σαν να μην πέρασε μια μέρα», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι, οι φίλες μας έδειχναν πιο όμορφες από ότι τις θυμόμασταν, πιο ξεκούραστες και έτοιμες να αδράξουν το συναρπαστικό καλοκαίρι που είναι ήδη εδώ! Έκτοτε, δεν χάνουμε ούτε ένα απόγευμα που να μην τα πούμε από κοντά!

Ακριβώς για αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψουμε παρέα, νέους τρόπους για να περνάμε καλά. Επενδύοντας σε δημιουργικές και ωφέλιμες δραστηριότητες, όπως ένα παρεΐστικο workout, ένα πικ νίκ στο πλησιέστερο πάρκο ή μία girly ποδηλατάδα, θα μετατρέψουμε την κάθε μέρα σε μία αισιόδοξη White Day, που θα θυμίζει γιορτή.

Το διασκεδαστικό workout που μας ξεσηκώνει

Επειδή όπως λέει και μία σοφή παροιμία «οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται», δεν υπάρχει πιο κατάλληλος και ισχυρός «σύμμαχος» για τα workout μας, από τις κολλητές μας! Εκείνες είναι που μας παρακινούν να συνεχίζουμε, όταν εμείς είμαστε έτοιμες να το ρίξουμε στη... λούφα και μας δίνουν κίνητρο να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ναι, η αλήθεια είναι πως όσο απαραίτητη κι αν μας είναι η άσκηση, δεν παύει μερικές φορές να γίνεται βαρετή και ζόρικη. Παρόλα αυτά, έχοντας τις κολλητές μας να στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως σύντομα θα έχουμε το δυνατό και καλλίγραμμο σώμα που επιθυμούμε! Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε ένα μόνο είδος προπόνησης. Δημιουργήστε μία λίστα με τα είδη γυμναστικής που σας ενδιαφέρουν, βρείτε στο διαδίκτυο τα apps ή τα podcasts που θα σας κατευθύνουν καλύτερα και κάθε εβδομάδα, δοκιμάστε μία διαφορετική μέθοδο άσκησης.

iounis2

Πικ νικ με θέα τα αστέρια

Ειλικρινά, υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει μία γεμάτη ημέρα, από ένα χορταστικό και θρεπτικό πικ νικ με τις κολλητές μας; Τα μέρη της πόλης που μπορούν να φιλοξενήσουν το... τραπεζομάντηλό μας είναι αμέτρητα και μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε! Από την άλλη, όσο πιο κοντά στο σπίτι είναι το μέρος που θα στήσουμε τα καλούδια μας, τόσο λιγότερο θα ταλαιπωρηθούμε. Ξεκινάμε από νωρίς το πρωί, καταγράφοντας μία λίστα με τα σκεύη που θα χρειαστούμε (μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, σακούλες απορριμμάτων κλπ.). Προγραμματίζουμε το ραντεβού μας για λίγο πριν τη δύση του ηλίου και στη συνέχεια, απολαμβάνουμε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με θέα τα αστέρια. Επιπλέον, καλό είναι να έχουμε μαζί μας τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Wet Hankies Antibacterial, που θα μας βοηθήσουν να εξαφανίσουμε τα μικρόβια από τα χέρια μας προτού φάμε!

iounis3

Οργανώνουμε την πιο… artistic ποδηλατάδα

Με άλλα λόγια, δημιουργούμε μία ιδιωτική εκδήλωση ή ομάδα στα SoMe, η οποία θα μας επιτρέψει να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για τα διαδικαστικά και στη συνέχεια, να προσκαλέσουμε φίλες και συμμαθήτριες σε μία απογευματινή ποδηλατάδα, η οποία θα γεμίσει με χαμόγελα και αισιοδοξία την περιοχή μας! Πριν αρχίσουμε να κάνουμε πετάλι και πάρουμε τους δρόμους, στολίζουμε τα ποδήλατά μας με λευκές κορδέλες, σημαιάκια, μπαλόνια και όποιο άλλο αξεσουάρ διαθέτουμε. Για να έχει αυτό το -περίπου- αυθόρμητο event ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και απήχηση, καλό θα ήταν να υπάρχει μία ομοιομορφία που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως ομάδα. Επιλέγουμε, λοιπόν, να ντυθούμε όλες στα λευκά, δίνοντας και έναν πιο συμβολικό χαρακτήρα στη δράση μας, αφού το λευκό χρώμα είναι εκείνο που έχει συνδεθεί με «πολύτιμες» και πανανθρώπινες έννοιες, όπως η ελπίδα και η χαρά.

Και επειδή τίποτα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στις δραστηριότητές σου, εάν τη μέρα που θα κανονίσετε την ποδηλατάδα, εσύ ή κάποια φίλη σου έχετε περίοδο, έχουμε τη λύση!

Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive διαθέτουν ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα το οποίο χάρη στο βαμβάκι που περιέχει, αλλά και στη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, σε προστατεύουν αποτελεσματικά από ερεθισμούς, χαρίζοντάς σου μία αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας.

Επιπλέον, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο, σε προστατεύουν μοναδικά από διαρροές.

iounis4

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όλες οι ιδέες που υπάρχουν παραπάνω, σκοπό έχουν να σε γεμίσουν έμπνευση να ανακαλύψεις δικούς σου πρωτότυπους τρόπους, που θα κάνουν ακόμη πιο συναρπαστικά τα καλοκαιρινά απογεύματα με τις φίλες! Σε κάθε περίπτωση stay tuned, γιατί θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη EveryDay Teen άρθρα, για teen βασίλισσες, όπως εσύ και οι φίλες σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved