Madame Web: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel

Η ταινία Madame Web αναζητά τη θέση της εδώ και αρκετό καιρό στο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών της Sony.

Στις 15 Νοεμβρίου, η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Madame Web. «Ο ιστός της τους συνδέει όλους», αναφέρει το επίσημο σλόγκαν της ταινίας.

Η ταινία Madame Web αφηγείται την αυτόνομη ιστορία καταγωγής μιας από τις πιο αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με χρυσή σφαίρα Dakota Johnson ως Cassandra Webb, μια τραυματιοφορέας στο Μανχάταν που έχει μαντικές ικανότητες. Αναγκασμένη να αντιμετωπίσει αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια σχέση με τρεις νεαρές γυναίκες που προορίζονται για ένα ισχυρό μέλλον... αν μπορέσουν όλες να επιβιώσουν από ένα θανατηφόρο παρόν.

Πότε κυκλοφορεί η ταινία Madame Web;

Η ταινία Madame Web αναζητά τη θέση της εδώ και αρκετό καιρό στο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών της Sony. Η πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ήταν στις 7 Ιουλίου 2023. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2023 και έπειτα στις 16 Φεβρουαρίου 2024. Η τελευταία κίνηση, η οποία φαίνεται να είναι η τελική μεταθέτει την ταινία μόλις μερικές ημέρες νωρίτερα. Όπως σημειώνει το The Hollywood Reporter, η ημερομηνία πρεμιέρας του Madame Web είναι πλέον η 14η Φεβρουαρίου 2024.

Ποια είναι η Madame Web;

Ο χαρακτήρας Madame Web, η εναλλακτική ταυτότητα της Cassandra Webb, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα κόμικς της Marvel το 1980. Σύμμαχος του Spider-Man, η Madame Web είναι μια διορατική, τηλεπαθητική μεταλλαγμένη που εμφανίζεται κυρίως ως ηλικιωμένη γυναίκα. Η ιστορία της Madame Web ως άτομο με αναπηρία έχει αρκετά στοιχεία: Στα κόμικς, η ηρωίδα είναι τυφλή, ζει με μια νευρομυϊκή αυτοάνοση διαταραχή που καθιστά αναγκαία τη σύνδεσή της με ένα σύστημα υποστήριξης ζωής που μοιάζει με ιστό αράχνης και δεν πολεμά ενεργά τους κακοποιούς.

Ποια η υπόθεση;

Η Johnson αποκάλυψε ότι η ταινία θα ακολουθήσει τα πρώτα χρόνια της Madame Web, όταν ακόμα έκανε καριέρα ως ανιδιοτελής διασώστρια. Η ταινία παρουσιάζει την Cassandra Webb ως μια στοργική ψυχή που δίνει τη ζωή της για να σώσει κάποιον άλλον και στη συνέχεια της χαρίζεται μια νέα ευκαιρία κι επανέρχεται στη ζωή.

Όμως, μαζί με το δώρο της ζωής, αποκτά και νέες περίεργες υπερφυσικές δυνάμεις. Η Dakota Johnson μοιράστηκε πως, όταν ξαφνικά αρχίζει να αποκτά τις δυνάμεις της, η Cassandra Webb πιστεύει ότι έχει αρχίσει να «χάνει τα λογικά της».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved