Το Thunderbolts της Marvel πατάει pause και είναι το επόμενο θύμα της απεργίας σεναριογράφων

Με την απεργία των σεναριογράφων να προχωράει κανονικά, το επόμενο θύμα της που σταματάει την παραγωγή του είναι το Thunderbolts της Marvel.

Η Marvel δεν έχει βγει αλώβητη από την απεργία των σεναριογράφων, το επόμενο θύμα της οποίας είναι το “Thunderbolts”.

Thunderbolts το επόμενο θύμα της απεργίας

Μετά τα “Daredevil” και “Blade”, η πολυαναμενόμενη παραγωγή των Marvel Studios, Thunderbolts, έγινε το τελευταίο θύμα της συνεχιζόμενης απεργίας των συγγραφέων, επηρεάζοντας σημαντικά τη σειρά της πέμπτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Ant-Man: Μαρβελοφανς γκρινιάζουν για το Quantumania αλλά κάνει καλό ξεκίνημα στο box office

Σε σκηνοθεσία του Jake Schreier (γνωστού για τη δουλειά του στην ταινία Paper Towns), η ταινία διαθέτει ένα ensemble cast από διάφορους αντιήρωες του MCU και ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2024. Ωστόσο, η παραγωγή του Thunderbolts έχει ανασταλεί μέχρι να ολοκληρωθεί η απεργία των σεναριογράφων, η οποία ξεκίνησε στις 2 Μαΐου.

Με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες, η ολοκλήρωση του σεναρίου της ταινίας Thunderbolts έδειχνε αρχικά την πιθανότητα να συνεχιστεί εν μέσω της απεργίας.

https://www.instagram.com/p/CsrdCf2BGE1

Παρόλα αυτά, οι διορθώσεις και αναθεωρήσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι κάτι πολύ σύνηθες και η απουσία των σεναριογράφων είναι αυτή που έκανε την παραγωγή να σταματήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιο το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και μάλλον θα κριθεί από το πότε θα λήξει και η απεργία.

Τι άλλο επηρεάζεται από την απεργία

Αν και πρωτίστως αυτός που επηρεάζεται πιο άμεσα από την απεργία είναι οι τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο ούτε η κινηματογραφική βιομηχανία έχει μείνει ανεπηρέαστη. Πέρα από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, επηρεάστηκαν επίσης πολλές παραγωγές, όπως η 2η σεζόν του Andor, η 3η σεζόν του Star Trek: Strange New Worlds και η 2η σεζόν του The Last of Us. Κατά συνέπεια, πιθανές μετατοπίσεις της ημερομηνίας κυκλοφορίας των Thunderbolts και Blade διαφαίνονται στον ορίζοντα, προκαλώντας ενδεχομένως αλλαγές και προβλήματα σε όλο τον προγραμματισμό των κυκλοφοριών της Marvel.

Να πούμε βέβαια ότι το “Thunderbolts” έχει πάνω από έναν χρόνο μπροστά του μέχρι την καθορισμένη του πρεμιέρα και το πιο πιθανό είναι να μην αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ακόμα για πόσο καιρό θα διαρκέσει η απεργία, διότι όσο παρατείνεται, τόσα περισσότερα project -σε κινηματογράφο, τηλεόραση, videogames- θα επηρεάζονται.

Ειδικά σε στούντιο όπως η Marvel που με το MCU της έχει διακλαδώσεις σε ταινίες και σειρές, οι επιρροές μπορεί να είναι μικρές, αλλά επηρεάζουν πολλούς τίτλους ταυτόχρονα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει στο DCU και στο σύμπαν του Star Wars.

https://www.instagram.com/p/CsbWLigN1z7

Αν και η πιθανή καθυστέρηση του Thunderbolts μπορεί να απογοητεύσει τους fans που περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του, η συντριπτική υποστήριξη προς τους απεργούς σεναριογράφους υπογραμμίζει το κυρίαρχο συναίσθημα στη βιομηχανία. Οι συγγραφείς απαιτούν δίκαιους μισθούς και προτρέπουν τα στούντιο να απαγορεύσουν τη χρήση περιεχομένου που δημιουργείται από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνη. Η επίλυση αυτών των κρίσιμων ζητημάτων παραμένει πρωταρχικό μέλημα και μόλις ολοκληρωθεί η απεργία των συγγραφέων, το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα ανακτήσει τη δυναμική του και θα φέρει την επόμενη γενιά υπερηρώων.

Το “Thunderbolts” βασίζεται στην ομώνυμη ομάδα από τα κόμικ της Marvel. Η ταινία αποτελεί συνέχεια των ταινιών Ant-Man and the Wasp, The Falcon and The Winter Soldier, Black Widow και Captain America: New World Order. Είναι η 35η ταινία του MCU και το 11o μέρος της Phase 5.

Η ομάδα αντι-ηρώων με επικεφαλής την Valentina Allegra de Fontaine της Julia Louis-Dreyfus θα περιλαμβάνει το πλήρωμα του Red Guardian του David Harbour, με τους Taskmaster (Olga Kurylenko) και Yelena Belova (Florence Pugh), Ghost (Hannah John-Kamen) από το Ant-Man and the Wasp, Bucky Barnes ή αλλιώς Winter Soldier του (Sebastian Stan), μεταξύ άλλων.

Αν ψήνεσαι για τον Billy του The Boys θα τον δεις και στο 2ο Mortal Combat

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved