2 influencers που έχουν «αγκαλιάσει» την ακμή τους και πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram ASAP

Εμπνεύσου από αυτά τα, άκρως, δημιουργικά προφίλ και δεν θα χάσεις!

Αλαβάστρινες επιδερμίδες, φίλτρα, φανταχτεροί βίοι και εξωτερικές εμφανίσεις που αγγίζουν την απόλυτη “τελειότητα” απαρτίζουν το Instagram feed μας σε καθημερινή βάση. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και εκείνοι οι λογαριασμοί που μας εμπνέουν και μας επηρεάζουν θετικά, ως προς την αποδοχή του σώματος, αλλά και της επιδερμίδας μας. Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, μαζί δύο acne-friendly προφίλ που σου συνιστούμε να ακολουθήσεις σήμερα κιόλας! Ξεκινάμε;

Κάν' το όπως η Charli D' Amelio - Σταμάτα να ντρέπεσαι και αγάπησε τις ατέλειές σου

Sofia Grahn

https://www.instagram.com/p/B8o2i0qpY0r

Η 26χρονη απόφοιτη Διατροφολογίας, η οποία μετρά πάνω από 100 χιλιάδες followers, συνεχίζει να μάχεται ενάντια στην ακμή. «Μου έλεγαν πως είναι φυσιολογικό, όμως από τότε που έλαβε μια πιο βαριά και σοβαρή μορφή, επηρέασε σημαντικά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μου», ανέφερε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. Πλέον έχει αποδεχθεί και «αγκαλιάσει» πλήρως την εικόνα της, δηλώνοντας απολύτως συμφιλιωμένη μαζί της, κάτι το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας δύναμη σε κορίτσια, και αγόρια, κάθε ηλικίας, που αντιμετωπίζουν το ίδιο «πρόβλημα» με εκείνη.

Izzy Rodgers

https://www.instagram.com/p/Cci0cuKLcsT

«Συνειδητοποίησα πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα από μια ουτοπική τελειότητα, η οποία δεν υφίσταται στην πραγματικότητα. Πρόκειται απλώς για ανθρώπους, όπως είμαστε εσύ κι εγώ», εξομολογήθηκε πριν ένα έτος στο περιοδικό Glamour η 23χρονη Αγγλίδα. Η Izzie είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που σίγουρα θα ήθελες να έχεις για φίλη σου. Ακομπλεξάριστη, αυθόρμητη, δυναμική και πάντα χαμογελαστή πάει κόντρα στα σημεία των καιρών μας, αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. «Σε μικρότερη ηλικία αγχωνόμουν συνεχώς για την εικόνα μου, επιθυμώντας να καλύπτω τα σημάδια στο πρόσωπό μου διαρκώς. Από ένα σημείο και έπειτα, απλώς δεν άντεχα το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλούσα και την κατάσταση, στην οποία ζούσα. Έτσι, γνωστοποίησα σε όλους πως “Ναι, έχω ακμή, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;’’ και κατ΄αυτόν τον τρόπο “γεννήθηκε” ο λογαριασμός μου στο Instagram».


Κλείνοντας, σου προτείνουμε, να προσπαθήσεις να απενοχοποιήσεις την αναγλυφότητα της επιδερμίδας σου. Οποιοδήποτε δερματικό θέμα κι αν αντιμετωπίζεις το τρέχον χρονικό διάστημα μην το αφήσεις να σε “βάλει κάτω”, επηρεάζοντας αρνητικά την καθημερινότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε, οι ατέλειές σου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ξεχωριστής ύπαρξής σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα αντιμετωπίσεις την εφηβική ακμή; Η Σουζάνα Κεγγίτση έχει την απάντηση

Βρήκαμε τα καλύτερα hacks του TikTok για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved