5 celebrities με τους περισσότερους followers στο Instagram

Selena Gomez, Kylie Jenner και όλοι οι stars που έχουν το μεγαλύτερο fan club στη δημοφιλή πλατφόρμα.

To Instagram έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε περισσότερο σε καθημερινή βάση.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο στο συγκεκριμένο app είναι το γεγονός ότι με ένα κλικ μπορούμε να δούμε τι κάνουν οι αγαπημένοι μας celebrities, που βρίσκονται κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του κόσμου.

5 celebrities με τους περισσότερους followers στο Instagram

Selena Gomez- 427 εκατομμύρια followers

Τον περασμένο Μάρτιο η Selena Gomez έγινε η πρώτη γυναίκα με 400 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η τραγουδίστρια γιόρτασε το γεγονός δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει με θαυμαστές σχολιάζοντας «μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω και τα 400 εκατομμύρια».

https://www.instagram.com/p/Cp-XrldOSS0/

Από την Shay Mitchell μέχρι την Kendall Jenner μάθε τα πάντα για τις διακοπές των celebrities

Kylie Jenner- 398 εκατομμύρια followers

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των νεαρών celebs με τους περισσότερους followers. H 26χρονη έχει καταφέρει να χτίσει τη δική της «αυτοκρατορία» και οι fans της την στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε της βήμα. Tο μόνο σίγουρο είναι πως το προφίλ της στο Instagram συγκεντρώνει καθημερινά εκατομμύρια επισκέψεις και είναι ένα με την μεγαλύτερη αλληλεπίδραση παγκοσμίως.

https:

Ariana Grande- 378 εκατομμύρια followers

Η Αriana Grande βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις celebrities που διαθέτουν τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram, και όχι άδικα.

https://www.instagram.com/p/Cq3dtcTPNIp/

Το αψεγάδιαστο στυλ της, τα ιδιαίτερα χτενίσματα και οι super cool προτάσεις μακιγιάζ που λανσάρει ανά καιρούς, μας δίνουν inspo για τις εμφανίσεις μας.

Justin Bieber- 292 εκατομμύρια followers

Ο Justin Bieber έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια διατηρεί ωστόσο αμείωτο το ενδιαφέρον των fans του οι οποίοι του χαρίζουν εκατομμύρια likes και σχόλια στις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CoYA25YyiEx/

Ο διάσημος τραγουδιστής μετρά σήμερα 292 εκατομμύρια followers και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς celebs στην πλατφόρμα.

Kendall Jenner- 293 εκατομμύρια followers

H Kylie Jenner δεν θα μπορούσε να λείπει από το top 5 των πιο επιδραστικών λογαριασμών στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cvu5xsZvZHi/

Το διάσημο μοντέλο απαριθμεί 293 εκατομμύρια followers οι οποίοι επισκέπτονται τον λογαριασμό της για να θαυμάσουν τις αξιοζήλευτες αναλογίες της, τις οικογενειακές φωτογραφίες με τις αδερφές της ή πρόσφατες δουλειές της στο modeling.

Πηγή κεντρικής: selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved