Βρήκαμε τα καλύτερα hacks του TikTok για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια

Μερικοί έξυπνοι τρόποι για να αντιμετωπίσεις θέματα ακμής!

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα που σίγουρα έχεις λατρέψει εδώ και έναν χρόνο. Περιέχει βίντεο που σε κάνουν να κλαις από τα γέλια, άλλα τα οποία μπορεί κι εσύ να έχεις ή να θέλεις να δοκιμάσεις, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις και πολλά νέα πράγματα. Γιατί μη μας πεις πως δεν έχεις πάρει ιδέες για το στυλ σου και την ομορφιά σου από το TikTok. Τα style & beauty hacks είναι βασικά «συστατικά» του.

Σε αυτό εδώ το θέμα, λοιπόν, εμείς θα εστιάσουμε στα beauty μυστικά που ξεπετάγονται κάθε τρεις και λίγο σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δη για hacks ακμής. Η ακμή είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους περισσότερους εφήβους. Αν είσαι από αυτές που δεν έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπη, you rock! Αν βιώνεις τον τελευταίο καιρό, όμως, αυτό το δερματικό πρόβλημα, θέλει ψυχραιμία.

Χρειάζεται να κάνεις σχολαστικό καθαρισμό στην επιδερμίδα σου καθημερινά και να την προσέχεις από τον ήλιο. Ναι! Και τον χειμώνα ο ήλιος είναι βλαβερός… Αυτό πρέπει να το γνωρίζεις. Σε δεύτερη φάση, μπορείς να ακολουθήσεις τα TikTok hacks που θα βρεις στην παρακάτω gallery για να ανακουφίσεις κάπως τα σπυράκια σου και να περιορίσεις τις φλεγμονές που αυτά προκαλούν σε όλο το πρόσωπό σου.

Προσοχή, όμως! Ο πλέον ειδικός για να σε κατευθύνει και να σε συμβουλεύσει για τα σπυράκια σου είναι ένας: ο δερματολόγος σου. Μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου πει τι αγωγή θα ακολουθήσεις αν χρειάζεται, και πώς θα λύσεις αυτό το πρόβλημά σου. Δεν πρέπει να κάνεις αυθαίρετες κινήσεις, χωρίς να τον ρωτάς. Αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ…

Δες τώρα τα TikTok hacks για τα σπυράκια και- γιατί όχι;- ρώτησε τον δερματολόγο σου, αν κάποιο από αυτά θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για την περίπτωσή σου!

Διάβασε ακόμα: Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved