Κάν' το όπως η Charli D' Amelio - Σταμάτα να ντρέπεσαι και αγάπησε τις ατέλειές σου

«Μου πήρε πολύ καιρό για να νιώσω άνετα με το δέρμα μου», παραδέχεται η TikToker.

Η Charli D'Amelio έγινε γνωστή μέσω του TikTok και έκτοτε η ζωή της έχει αλλάξει κατά κόρον, με τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Πλέον, η Charlie αποτελεί ένα περιζήτητο πρόσωπο και το όνομά της φιγουράρει σε όλα τα social media - όχι μόνο στο TikTok απ' όπου ξεκίνησε.

derma

Η TikToker που καταπολεμά την ακμή με μάσκες ασπιρίνης

Τα τελευταία χρόνια, είδαμε τη Charli να πειραματίζεται με κάθε είδους beauty look στο Instagram, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες απελευθερώθηκε και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ακμή που την ταλαιπωρεί, δημοσιεύοντας στο feed της ακόμη και φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το ενθαρρυντικό μήνυμα της Charli

Στις 22 Φεβρουαρίου, η συγγραφέας και ρεπόρτερ Kat Tenbarge παρατήρησε τις νέες, λιγότερο φιλτραρισμένες φωτογραφίες της Charli και αναφέρθηκε σε αυτές στο Twitter, γράφοντας: «Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο που η Charli D'Amelio δεν καλύπτει την ακμή της».

Η νεαρή TikToker είδε το tweet και απάντησε: «Μου πήρε πολύ καιρό για να νιώσω άνετα με την επιδερμίδα μου, αλλά έτσι είμαι και το μακιγιάζ βοηθάει τόσο πολύ. Πρέπει να έχω αυτοπεποίθηση και να μάθω να αγαπώ κάθε "ατέλεια" που έχω, αφού η καθεμία με κάνει μοναδική και ξεχωριστή με τον δικό μου τρόπο».

Charli, είσαι έμπνευση!

Μετά το μήνυμα και τις φωτογραφίες της Charli, το Twitter γέμισε με υποστηρικτικά μηνύματα για το θάρρος της να δείξει το δέρμα της όπως ακριβώς είναι, χωρίς να καλύπτει τις ατέλειές της με φίλτρα και μακιγιάζ.



«Το να χρησιμοποιείς το προφίλ σου για να εμπνεύσεις νεαρά κορίτσια να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους, είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε ένα tweet, ενώ μία άλλη χρήστης έγραψε, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες της όπου φαίνεται η ακμή της: «Το να δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες με κάνει πιο σίγουρη και άνετη με το δέρμα μου και μπορώ να δημοσιεύω χωρίς φίλτρα».

Η Charli έχει μιλήσει στο παρελθόν για την απόφασή της να είναι ειλικρινής και να μοιράζεται με τους followers της στα social media τα σκαμπανεβάσματα της ζωής της, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την ψυχική της υγεία.

Πηγή φωτογραφιών: charlie_dmeilio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Alyssa Coscarelli: Η Influencer αποκαλύπτει πώς θα κρύψεις τα σημάδια της ακμής

Έχεις δέρμα με ακμή; Μείνε μακριά από αυτές τις τροφές

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved