Το viral γλυκό του TikTok με μπανάνα θα κάνει την ημέρα σου λίγο πιο γλυκιά

H απόλυτη συνταγή για το πιο υγιεινό και νόστιμο γλυκό.

Οι μπανάνες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γευστικά φρούτα, τα οποία βρίσκουμε σχεδόν όλο το χρόνο στα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Η γλυκιά, πλούσια γεύση τους τις καθιστά ένα αγαπημένο σνακ και δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε τις μπανάνες σε smoothies, κέικ, pancakes ή άλλες γλυκές συνταγές.

Μια πολύ απλή συνταγή έχει κάνει τελευταία τον γύρο του TikTok και σου δείχνει πώς να αξιοποιήσεις τις μπανάνες για να φτιάξεις το πιο yummy γλυκό. Δοκίμασέ την και μη διστάσεις να προσθέσεις υλικά της αρεσκείας σου όπως μπισκότο, τρούφα, τριμμένη καρύδα κ.ά.

To banana cake του TikTok φτιάχνεται σε τηγάνι και είναι ό,τι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει

To πιο εύκολο γλυκό με μπανάνες

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: Κόψε τις μπανάνες στη μέση και πέρασέ τες σε ξυλάκια για σουβλάκι ή ειδικά ξυλάκια για παγωτό. Τοποθέτησέ τες στην κατάψυξη. Βούτηξέ τες σε λιωμένη σοκολάτα της επιλογής σου και πάγωσέ τες ξανά. Το πιο εύκολο και νόστιμο γλυκό είναι έτοιμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

https://www.instagram.com/p/CDcZdQqg8uD/

Πώς θα αποθηκεύεις έξυπνα τις μπανάνες

1) Κομμένες σε ροδέλες

Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις απλώνουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τοποθετούμε το ταψί στην κατάψυξη και αφήνουμε τις μπανάνες να παγώσουν για μερικές ώρες.

Στη συνέχεια τις βγάζουμε από το ταψί και τις τοποθετούμε σε σακούλες κατάψυξης και αργότερα στην κατάψυξη. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις έτοιμες μερίδες για κάθε φορά που θες να φας λίγες μπανάνες.

2) Ένας άλλος τρόπος για να καταψύξουμε τις μπανάνες είναι να τις λιώσουμε στο blender και να τις φυλάξουμε στη συνέχεια στην κατάψυξη. Το μείγμα μπορεί να καταψυχθεί και να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές για κέικ, smoothies κ.ά.

Πηγή κεντρικής: kelseayesterling

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved