Δοκίμασε το Strawberry-Glaze Smoothie της Hailey Bieber για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Με πολύ λίγα υλικά που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου και σε μόλις 5 λεπτά είναι έτοιμο.

H Hailey Bieber φημίζεται για το αψεγάδιαστο, λαμπερό δέρμα της με τους fans να αναμένουν τα μυστικά ομορφιάς και διατροφής της διακαώς. Ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως έχει δημιουργήσει και το δικό της beauty brand, το οποίο φέρει το όνομα «Rhode», ώστε να μοιραστεί όλα τα αγαπημένα της καλλυντικά με το κοινό της.

Αν, όμως, τα skincare essentials της Hailey σε βγάζουν εντελώς off-budget, τότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις σε λίγα μόλις λεπτά, με απλά υλικά και πανεύκολα βήματα το smoothie που προτιμά σε καθημερινή βάση, για αλαβάστρινη επιδερμίδα. Αν αυτό σου ακούγεται καλή ιδέα, πάμε να ξεκινήσουμε!

Πανελλήνιες 2023: 3 σπιτικά smoothies που θα σου χαρίσουν ενέργεια και διαύγεια

Ποια είναι τα μυστικά της Hailey Bieber για άψογη επιδερμίδα;

Το smoothie δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το «Erewhon Market», ένα πολυτελές παντοπωλείο στο Λος Άντζελες, που αγαπούν οι celebrities της περιοχής. Ο συνδυασμός φράουλας, βανίλιας και χουρμάδων κάνει το smoothie πολύ γλυκό και super απολαυστικό.

Ωστόσο, αν δεν θέλεις να έχει το δημιούργημά σου τόσο γλυκιά γεύση, τότε σου προτείνουμε να προσθέσεις μόνο έναν χουρμά ή να παραλείψεις το σιρόπι σφενδάμου. Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχεις κρέμα καρύδας στα ντουλάπια της κουζίνας σου, τότε μπορείς να την αντικαταστήσεις με γάλα καρύδας.

Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί την viral συνταγή!

Υλικά: 150γρ. Παγωμένες φράουλες, 2 χουρμάδες

38γρ. αβοκάντο, 1κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

2 scoops vanilla collagen peptides, 118ml γάλα αμυγδάλου

90γρ. Κρέμα καρύδας (προαιρετικά)
118ml γλάσο φράουλας (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ πρόσθεσε τις φράουλες, τους χουρμάδες, το αβοκάντο, το σιρόπι σφενδάμου, τα scoops κολλαγόνου και το γάλα. Ανακάτεψε μέχρι το μείγμα σου, να γίνει ομοιόμορφο. Πρόσθεσε το γλάσο φράουλας και την κρέμα καρύδας στον πάτο του ποτηριού σου και σέρβιρε. Καλή απόλαυση!

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved