Alyssa Coscarelli: Η Influencer αποκαλύπτει πώς θα κρύψεις τα σημάδια της ακμής

Γιατί οι Influencers ξέρουν κάτι παραπάνω. Η Alyssa θα σου δώσει κουράγιο και θα σου αποκαλύψει το μυστικό του μακιγιάζ της.

Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και κατά τη διάρκειά της και μετέπειτα αφού έχουν φύγει όλα τα σπυράκια και έχουν μείνει τα σημάδια στο πρόσωπό μας. Είναι μια κατάσταση ψυχοφθόρα και η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων είναι εξίσου δύσκολη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η εικόνα μας, που αλλοιώνεται και νιώθουμε πως όλοι μας κοιτάνε περίεργα και εδώ που τα λέμε είναι λογικό να νιώθεις ανασφάλεια.
Μην το βάζεις κάτω όμως γιατί, όσο δύσκολα και να είναι, είναι μια περίοδος που θα περάσει και πέραν αυτού υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου με τις συμβουλές της Influencer, Alyssa Coscarelli.

Όσο όμορφη και να είναι η Alyssa, όσο λαμπερή επιδερμίδα και αν δείχνει πως έχει στα social media, σε συνέντευξή της στην εκπομπή The Lowlight Reel αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει και εκείνη το πρόβλημα της ακμής.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα κείμενο και φωτογραφίες για να εμψυχώσει τις followers της. Στη λεζάντα ευχαρίστησε την παραγωγή της σειράς όπου βρέθηκε και συν τοις άλλοις έγραψε: «Άλλο ένα παράδειγμα πως ό,τι βλέπεις στα social media δεν είναι πάντα αληθινό. Αν αντιμετωπίζεις και εσύ πρόβλημα με την ακμή όπως εγώ, είμαι μαζί σου».
Στην φωτογραφία εξομολογείται και γράφει: «Κάποιες φορές ένιωθα πως ζω σε ένα ψέμα επειδή ξέρω να καλύπτω καλά την ακμή μου με make up. Ανεβάζω φωτογραφίες και όλοι λένε ότι το δέρμα μου φαίνεται τέλειο. Εν τω μεταξύ εγώ αντιμετώπιζα αυτήν την τρομερή ακμή. Μισούσα τα σπυράκια μου και τα έσπαγα συνέχεια».

https://www.instagram.com/p/B1OcTCuhtWd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες στην gallery την καθημερινή ρουτίνα καθαριότητας του προσώπου της και τα μυστικά του μακιγιάζ για να κρύψει την ακμή της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved