H Camila Cabello και ο Ed Sheeran τραγουδούν μαζί «Bam Bam» - Ακόμα να το ακούσεις;

Οι τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Η παγκόσμια superstar επέστρεψε με το νέο single «Bam Bam», μια συνεργασία με τον Ed Sheeran, μέσω της Panik Records/Sony Music. Το «Bam Bam» σηματοδοτεί τη πρώτη κυκλοφορία της Camila Cabello για το 2022 και τη δεύτερη φορά που συνεργάζεται με έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στο κόσμο, τον 4 φορές βραβευμένο με GRAMMY® Ed Sheeran. Το πρώτο τραγούδι που έγραψαν μαζί ήταν το χρυσό single «South of the Border» του 2019.



Ένα τραγούδι για τον Shawn – «c’est la vie»

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Shawn Mendes, το «Bam Bam» είναι ο ύμνος της Camila Cabello. Ξέρει πως πρέπει να προχωρήσει τη ζωή της και αποδέχεται τον χωρισμό της. Το κομμάτι εμπνεύστηκε από ένα ρητό της μητέρας της, «Así e' la vida» (Ελληνικά: «Έτσι είναι η ζωή»). Αυτή η φράση αναφέρεται στο ρεφρέν του τραγουδιού.

camila_cabello1.jpg

OMG! Η Camilla Cabello κυκλοφόρησε νέο video clip και βρίσκεται ήδη στην κορυφή των trends (video)

«Είναι η πρώτη μου φορά που είμαι single στα 20s μου», δήλωσε η Camila κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον James Corden τον Μάρτιο του 2022. «Αυτήν την στιγμή νιώθω πως θέλω να επικεντρωθώ στις φιλίες μου και στο να ωριμάσω ως άνθρωπος».



Στο «Bam Bam» τηn παραγωγή επιμελήθηκαν οι Ricky Reed, Edgar Barerra και Cheche Alara, ενώ το τραγούδι έγραψε η ίδια μαζί με τους Ed Sheeran και Ricky Reed. Tο music video σκηνοθετήθηκε από τη Mia Barnes, σε συνεργασία με τον Dave Meyers, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και τα «Havana», «Senorita», «My Oh My» και «Liar». Το «Bam Bam» είναι το πρώτο δείγμα απ’ το επερχόμενο ολοκληρωμένο album «Familia», το οποίο κυκλοφορεί στις 8 Απριλίου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camila_cabello

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved