Η Rosalía σερβίρει «CHICKEN TERIYAKI» και τα memes του Internet είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι

Άκουσε το νέο τραγούδι της Rosalía και μάθε τη χορογραφία!

Η βραβευμένη με βραβείο Grammy, Rosalía, κυκλοφόρησε το καυτό νέο reggaetón τραγούδι «Chicken Teriyaki», από το επερχόμενο album της MOTOMAMI – «One of the Most Anticipated Albums of 2022» όπως αναφέρεται από κριτικούς και κοινό. Μαζί με το «Chicken Teriyaki» κυκλοφόρησε και το video που σκηνοθέτησε ο Tanu Muino με μια μοναδική χορογραφία και μπορείς να το δεις παρακάτω. Να σημειώσουμε πως το βίντεο προβλήθηκε πάνω από 2 εκ. φορές στο πρώτο 24ωρο που ανέβηκε στο YouTube.



Viral το «Chicken Teriyaki»

Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, η Rosalía είπε ότι «απλά διασκέδαζε» όταν έγραφε το «Chicken Teriyaki» και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει ειρωνεία στους στίχους». Το τραγούδι συνδυάζει αναφορές για την αγάπη της οικογένειάς της για τις μοτοσικλέτες και τις δικές της βόλτες στη Νέα Υόρκη. Δεν είναι λίγοι αυτοί στο Twitter και στο TikTok που δημιούργησαν memes για το τραγούδι. Έχουμε συμπεριλάβει μερικά παρακάτω.

Το «Chicken Teriyaki» είναι το τρίτο single που μοιράζεται από τον δίσκο, μετά το «Saoko» και τη συνεργασία της με τον The Weeknd, «La Fama».

rosalia_theweeknd.jpg

La Fama: Tο νέο hit της Rosalía και του The Weeknd που θα λατρέψεις

Επιπλέον, η Rosalía αναμένεται να κάνει το τηλεοπτικό debut στο Saturday Night Live στις 12 Μαρτίου. Πριν την κυκλοφορία του «Chicken Teriyaki» η Rosalía έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «i-D», το οποίο έγραψε ότι «το MOTOMAMI σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου».

Το album της θα είναι διαθέσιμο στις 18 Μαρτίου από την Panik Records/Sony Music.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved