Δεν είναι μόνο οι BTS! 8 συγκροτήματα που θα σε κάνουν να ακούς όλη μέρα K-Pop μουσική

Εκτός από τους BTS και τις BLACKPINK, η K-Pop μουσική έχει και πολλά ακόμα groups – ανακάλυψε τα αγαπημένα μας τώρα!

Ίσως είσαι από εκείνες που έχουν αποφασίσει επιτέλους πως πρέπει να παραδοθούν στο K-pop fandom. Σε αυτήν την περίπτωση, έχεις έρθει στο σωστό μέρος. Αν δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα γι’ αυτό το είδος μουσικής, η K-pop είναι η Κορεάτικη pop, και ναι, είναι δημοφιλής παγκοσμίως. Αυτή η κατηγορία μουσικής περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά είδη, από pop έως ραπ, R&B, EDM, ροκ και πολλά άλλα. Αλλά η K-pop δεν έχει να κάνει μόνο με τη μουσική και γι' αυτό είναι τόσο εθιστική: οι απίστευτες χορογραφίες και τα τρελά μουσικά βίντεο είναι σημαντικοί λόγοι που η K-pop αναπτύχθηκε σε αυτόν τον μεγάλο βαθμό ως μέρος του hallyu.

Υπάρχουν λοιπόν μερικά συγκροτήματα που συγκεντρώσαμε και που πρέπει να προσθέσεις ASAP στο playlist σου. Συνέχισε να σκρολάρεις παρακάτω για να τα ανακαλύψεις αμέσως.

bts-3.jpg

Oι 10 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της K-pop - Θα σε ξετρελάνουν!

Got7:

Σίγουρα πρέπει να ακούσεις το άλμπουμ τους από το 2020, Dye. Αυτό που κάνει τους Got7 (προφέρεται ως «Goth Savan») πραγματικά τόσο αξιαγάπητους είναι η χημεία τους. Το band τους είναι επίσης διεθνής καθώς αποτελείται από τέσσερις Κορεάτες, δύο Κινέζους και ένα Ταϊλανδό.



TWICE:

Οι TWICE είναι από τα πιο γνωστά κορεάτικα bands. Το 9μελές Kpop συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και έγινε διάσημο με το τραγούδι «Cheer up». Το όνομα προήλθε από τον ιδρυτή της JYP Entertainment επειδή είπε ότι το συγκρότημα θα αγγίξει τις καρδιές του κόσμου δύο φορές (twice): μία εξ ακοής και μία εκ της όψεως.



EXO:

Νοτιο-κορεάτικο και Κινέζικο boy band. Σχηματίστηκαν το 2011 και έκαναν το ντεμπούτο τους το 2012 με 12 μέλη, μετά όμως από κάποιες δικαστικές διαμάχες μείνανε 9 μέλη. Έχουν χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο boy band του κόσμου και ως οι « Βασιλιάδες της K- pop».



Red velvet:

Η Irene, η Seulgi, η Wendy, η Joy και η Yeri θα σε κάνουν να εθιστείς στα τραγούδια τους. Η μουσική τους έχει κυρίως στοιχεία της R&B και electropop. Οι Red Velvet, οι οποίες σχηματίστηκαν από την SM Entertainment, έχουν μάλιστα τα περισσότερα No. 1 single στο Billboard's World Albums chart.



NCT:

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα K-pop στον κόσμο, το NCT έχει 23 μέλη από τον Απρίλιο του 2021. Η ομάδα χωρίζεται σε υποομάδες NCT127, NCT U, NCT Dream και WayV. Το NCT 127 θεωρείται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σεούλ, ενώ το WayV θεωρείται κινέζικο group.



Æspa:

Οι æspa μπορεί να έκαναν το ντεμπούτο τους το 2020, αλλά η ιδέα πίσω από το συγκρότημά τους έχει σίγουρα συναρπάσει τους οπαδούς της K-pop. Τα μέλη του group Karina, Winter, Giselle και NingNing έχουν εικονικές εκδοχές τους που ζουν σε μια άλλη διάσταση, «FLAT», και ονομάζονται æ-Karina, æ-Winter, æ-Giselle και æ-NingNing.



Οι æspa έχουν αρκετά pop BANGERS. Στα τέλη του 2020, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το debut single του, «Black Mamba».

ITZY:

Οι ITZY αποτελούνται από 5 μέλη, τις Chaeryeong, Lia, Rhyjin, Yuna και Yeji. Οι ITZY έκαναν το ντεμπούτο τους στις 12 Φεβρουαρίου 2019 με το single «Dalla Dalla».



Big Bang:

Ένα ακόμα συγκρότημα της δεύτερης γενιάς που επιστρέφει είναι οι Big Bang. Είναι τόσο καλοί που ακόμη και οι BTS εμπνέονται από αυτούς. Ίσως έχεις ακούσει τις δημοφιλείς επιτυχίες τους «Fantastic Baby» και «BANG BANG BANG».



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved