Shawn Mendes, left, and Camila Cabello pose in the press room with the award for collaboration of the year for "Señorita" at the American Music Awards on Sunday, Nov. 24, 2019, at the Microsoft Theater in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Camila Cabello - Shawn Mendes: To love story τους τελείωσε για 2η φορά αλλά τώρα είναι οριστικό

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από τότε που η Camila Cabello και ο Shawn Mendes τα ξαναβρήκαν και σύμφωνα με πηγές τράβηξαν ξανά χωριστούς δρόμους.

Το love story της Camila Cabello και του Shawn Mendes είναι από αυτά που θα ήθελες ή και ίσως όχι να ζήσεις.

Το χρονικό της σχέσης τους

Οι φήμες για την σχέση τους είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2015 όταν και είχαν ηχογραφήσει μαζί το τραγούδι "I Know What You Did Last Summer". Παρότι οι πιο πολλοί πίστευαν πως το τραγούδι αφορούσε τον τραγουδιστή, η Camila Cabello τότε το είχε διαψεύσει λέγοντας πως πρόκειται για κάποιον άλλο «τύπο».

Το 2016 ο Shawn Mendes υπερασπίστηκε τη «φίλη» του Camila δημόσια σχετικά με την απόφασή της να σταματήσει να βρίσκεται στο συγκρότημα Fifth Harmony και να κάνει solo καριέρα ενώ η συνεργασία τους στο πολύ γνωστό "Señorita" το 2019 άρχισε να ξαναφουντώνει τις φήμες περί ερωτικής σχέσης των δύο καλλιτεχνών αφού τα στιγμιότυπα στο video clip τους ήταν άκρως αισθησιακά.

Toν Σεπτέμβρη του 2019 και μετά την εμφάνισή τους στα MTV awards, ο Shawn Mendes αποκάλυψε τη σχέση του με την Camila Cabello λέγοντας πως θέλει να μιλήσει για την σχέση τους πιο ανοιχτά αλλά υπονόησε πως κάτι τέτοιο δεν επιθυμεί η νεαρή τραγουδίστρια.

Από τότε οι δυο τους έζησαν για περίπου δύο χρόνια έναν αρκετά παθιασμένο έρωτα με κοινές φωτογραφίες στα social media τους και posts στα οποία ειδικά η Camila Cabello μιλούσε πολύ τρυφερά για εκείνον.

Ο πρώτος χωρισμός, η επανασύνδεση και το οριστικό finale

Όλα αυτά βέβαια μέχρι την πρώτη φορά που αποφάσισαν να πάρουν «χωριστούς» δρόμους, τον Νοέμβριο του 2021 όπου με ανάρτησή της η Camila αποκάλυψε ότι πλέον ήταν χώρια.

Βέβαια, στην Coachella του 2023 οι δυο τους έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στο κοινό επιβεβαιώνοντας τις φήμες της επανασύνδεσης τους.

Screenshot-(212).png

Στα πιο πρόσφατα νέα, οι δυο τους στα τέλη Μαΐου βρέθηκαν στην συναυλία της Taylor Swift όπου διασκέδασαν αγκαλιά με τα τραγούδια της.

Screenshot-(214).png

Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι χώρισε πλέον οριστικά αφού όπως ανέφερε μία πηγή τους: «Ήταν απλά μια περιπέτεια και έχουν βάλει τέλος σε αυτό τώρα. Συνειδητοποίησαν ότι μάλλον ήταν λάθος να δώσουν άλλη μια ευκαιρία. Τα πράγματα τελείωσαν μεταξύ τους την πρώτη φορά για κάποιο λόγο, άλλωστε. Στην πραγματικότητα, και οι δύο ξέρουν ότι δεν είναι κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον από ρομαντικής άποψης και τώρα θέλουν απλώς να προχωρήσουν».

2019 MTV Video Music Awards - Press Room
Shawn Mendes, left, and Camila Cabello pose in the press room with the award for best collaboration for "Senorita" at the MTV Video Music Awards at the Prudential Center on Monday, Aug. 26, 2019, in Newark, N.J. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Invision

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved