Invision

Επανασύνδεση για την Camila Cabello και τον Shawn Mendes;

«Τσακώσαμε» το celebrity ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στους δρόμους του Los Angeles!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε, πως η Camila Cabello με τον Shawn Mendes είναι και πάλι μαζί! Συγκεκριμένα το ζευγάρι εθεάθη να φλερτάρει και να περπατά αγκαλιασμένο στους δρόμους του Los Angeles στις 3 Μαΐου έξω από το Hollywood Improv comedy club, βάσει φωτογραφιών της Daily Mail.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη δημόσια εκδήλωση αγάπης των σταρ μετά τις 14 Απριλίου. Σε βίντεο που κατέγραψε ένας θαυμαστής, οι τραγουδιστές του «Señorita» εντοπίστηκαν να φιλιούνται, καθώς παρακολουθούσαν μια παράσταση μαζί σε σχετικό φεστιβάλ.
Άλλα κλιπ και φωτογραφίες από τη βραδιά δείχνουν το ζευγάρι να γελάει, να κρατιέται χέρι-χέρι και να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια.

«Αγαπώ ακόμα τον Shawn» - Η Camila Cabello μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Mendes

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes είναι ξανά μαζί!

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, η Cabello δημοσίευσε απόσπασμα ενός τραγουδιού, που ήταν φαινομενικά εμπνευσμένο από τον Shawn Mendes. Το δημοφιλές ζευγάρι χώρισε το Νοέμβριο του 2021, μετά από 2 χρόνια σχέσης, σχεδιάζοντας να παραμείνουν φίλοι.

«Γειά σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε την ερωτική μας σχέση, όμως η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι πιο δυνατή από ποτέ ️. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως καλύτεροι φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι», ανέφερε η κοινή τους δήλωση.

Την ώρα που η Camila Cabello επιβεβαίωνε τη νέα σχέση της ο Shawn Mendes έκανε... πάρτι

Η τραγουδίστρια του «Bam Bam» προχώρησε στην προσωπική της ζωή με τον CEO του Lox Club, Austin Kevitch τον Ιούνιο του 2022, αλλά χώρισαν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το People.

Εν τω μεταξύ, ο Mendes φημολογήθηκε, ότι έβγαινε με τη Sabrina Carpenter τον Μάρτιο, αλλά διέψευσε τις φήμες κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του στην ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή «RTL Boulevard»: «Δεν βγαίνουμε ραντεβού», είπε στη συνέντευξη. Όσο για την σχέση του με την Cabello υποστήριξε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η αγάπη του για εκείνη δε θα αλλάξει ποτέ.

Παρόλο που ακόμα, εν τέλει, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση των γεγονότων από το ίδιο το ζευγάρι, οι φωτογραφίες και τα βίντεο «μιλούν» από μόνα τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η έντονη φημολογία να ισχύει στην πραγματικότητα και τους ευχόμαστε να είναι για πάντα μαζί ευτυχισμένοι και αγαπημένοι, κάνοντας την καρδιά μας να «λιώνει» με τον παράφορο έρωτά τους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved