Face gem: Η Camila Cabello με το make up trend που θα επιλέγεις για τα πάρτι της σεζόν

Αν θέλεις λαμπερές εμφανίσεις και glam vibes, δεν έχεις παρά να κάνεις copy το look της Camilla Cabello.

Είναι ανατρεπτική, τολμηρή και πολύ θαρραλέα. Δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και κάθε φορά που το κάνει το απολαμβάνει. Η Camila Cabello είναι το κορίτσι που μας αρέσει να βλέπουμε και να αντιγράφουμε τα looks της.

Τι έκανε αυτήν τη φορά; Υιοθέτησε μια από τις πιο «δυνατές» τάσεις του φθινοπώρου στο μακιγιάζ και συγκεκριμένα έκανε face gem δίνοντας σε ένα – κατά τ’ άλλα- πολύ απλό μακιγιάζ τα απόλυτα party vibes.

H Camila Cabello άλλαξε χρώμα μαλλιών και υιοθέτησε την απόλυτη μελί απόχρωση

Τι είναι το face gem και πώς το έκανε η Camila Cabello

Face gem λέμε τα στρας που τοποθετούνται γύρω από τα μάτια για να κάνουν πιο party glam το κάθε look. Οι πέτρες αυτές είναι τους τελευταίους μήνες super hot τάση και αναμένεται να μας απασχολήσουν και το επόμενο διάστημα. Μα δες την Camila Cabello! Κοιτώντας τη δεν θέλεις κι εσύ να κάνεις face gem για το επόμενο πάρτι στο οποίο είσαι καλεσμένη;

https://www.instagram.com/p/CiX_GE7O1AY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μακιγιάζ της 25χρονης τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο διάσημος make up artist, Patrick Ta, και όπως βλέπεις είναι μονοχρωματικό. Πρωταγωνιστές – μετά τα gems- είναι το ροζ χρώμα, το οποίο επικρατεί στη σκιά, στο ρουζ και στο κραγιόν. Ένα – κατά τ’ άλλα- απλό μακιγιάζ έκανε λοιπόν η Camila Cabello, που όμως το απογείωσε με στρασάκια στο κινητό βλέφαρο.

Πώς θα κάνεις κι εσύ face gem

Αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το make up look της Camila Cabello και να βάλεις face gems, αρκεί να προμηθευτείς ειδική κόλλα από κατάστημα καλλυντικών για να τα κολλήσεις.



Παρακάτω θα δεις και 2 τέλεια face gems και τα καταστήματα από όπου μπορείς να τα αγοράσεις για να δημιουργείς από εδώ και στο εξής τα πιο glam looks στα πάρτι των κολλητών σου.

GEMS ASOS

ASOS

HONDOS GEMS

HONDOS CENTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Camila Cabello στο TeenQueen: «Φάγαμε vegan φαγητό και πήγαμε να γράψουμε το τραγούδι Psychofreak»

Mullet season - H Camila Cabello έκανε το κούρεμα της Miley Cyrus και είναι αγνώριστη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved