Για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα «ρίχνει» το YouTube με το νέο της track

Νομίζεις πως τα έχεις ακούσει όλα;

Δεν είναι μια, ούτε δύο οι επιτυχίες της μοναδικής Ελένης Φουρέιρα. Η pop Queen έχει κυκλοφορήσει αμέτρητα hits και πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι το icon της εποχής. Αρχικά, κάθε της κομμάτι έχει αυτό το κάτι που ψάχνεις για να σου ανεβάσει τη διάθεση και δεύτερον, κάθε της εμφάνιση είναι μαγική. Αυτή τη φορά έχει έρθει με ένα φρέσκο κομμάτι, όλο ένταση και ρυθμό να σε ξεσηκώσει.

Το τελευταίο διάστημα μας έχει συνηθίσει με διάφορα δυναμικά κομμάτια όπως το «Light It Up». Το κομμάτι αυτό όχι μόνο «έσπασε» τα charts, κέρδισε περισσότερα από 900.000 streams στην πλατφόρμα του YouTube και μάλιστα έγινε το hot track της εποχής.

Τώρα, το κομμάτι της έχει τίτλο «Δοκίμασέ Με» και σκιαγραφεί με ακρίβεια την εκρηκτική καλλιτέχνιδα. Με 80’s αρώματα αλλά και γεμάτο με synth-wave ήχους το κομμάτι αυτό πρόκειται να εκτιναχθεί στην κορυφή!

Με στίχους της μοναδικής Ελένης Φουρέιρα και του Grandbois αλλά και μουσική της ίδιας και του Μάριου Ψιμόπουλου, το «Δοκίμασέ Με» έρχεται να σε ξεσηκώσει και να κερδίσει την κορυφή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το ακούσεις για να καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved