«Light It Up»: Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δυναμικά με νέο track

Το Pop Idol έρχεται με ένα ακόμη hot hit.

Η μεγάλη επιστροφή της μοναδικής Ελένης Φουρέιρα έγινε και αυτή τη φορά θα σε παρασύρει για τα καλά στο ρυθμό της. Το απόλυτο pop Idol έχει καταφέρει να «υπνωτίσει» με τις φωνητικές αλλά και χορευτικές της ικανότητες το κοινό, φυσικά όμως δε μένει μόνο σε αυτό. Αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα αγγλόφωνο track με τίτλο «Light It Up».

Μη ξεχνάς πάντως ότι ήδη έχει κατακτήσει τα charts με τα κομμάτια της και τρανταχτό παράδειγμα αυτού είναι το πιο πρόσφατο «Temperatura» το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές και μπήκε στο Τοπ 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το νέο της τραγούδι πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα τραγούδι με την υπογραφή της ίδιας αφού όπως φαίνεται έχει επιμεληθεί και στίχους και μουσική. Το αγγλόφωνο «Light It Up» πρόκειται για μια μουσική αναδρομή στις τάσεις του παρελθόντος, με disco διάθεση, αλλά πάντα με σύγχρονους ήχους του σήμερα.

Με αυτό το τραγούδι η Ελένη μας προετοιμάζει για ένα νέο μουσική εγχείρημα που όπως όλα δείχνουν θα αποκαλυφθεί στην πορεία.

Στίχοι:
Hey now
hey now
Let's keep it simply
We feel the rush
And I don't mean close
Hey now, hey now It's clear as crystal
Electric touch
We know how this goes

I'm gasoline
And you are my fire
Love is DNT I'm about to blow

Άκουσε το Light It Up» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved